19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adatepe Cami şadırvanı halkın hizmetine sunuldu

Dilovası 29.08.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adatepe Cami şadırvanı halkın hizmetine sunuldu

Dilovası Belediyesi ilçede ki camilerin bakım, onarım ve temizliği için çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları ile İlçede ki camilerin bakım, onarım ve temizliği ile ilgili olarak çalışmalarını devam ettiren Dilovası Belediyesi son olarak Fatih Mahallesi’nde bulunan Adatepe Camisi’nin şadırvanını da bitirerek halkın hizmetine sundu.  Vatandaşların ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri için camilerde ki eksikliklerin minimize etmeye çalışan Dilovası Belediyesi görevlileri ilçede ki camilerin eksikliklerini gidermeye devam ediyor.   Fatih Mahallesi Adatepe Camii şadırvanlarını yeniden yaptırarak, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek ve abdest alınabilecek hale getirdiklerini söyleyen Başkan Toltar, "Abdest alınacak mekan ve şadırvanların temiz olması gerekir. Biz de bu anlamda, şadırvanı yeniden yaptırarak, halkın kullanımına sunduk" dedi. Yapımı tamamlanan ve halkın hizmetine sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Fatih Mahallesi Muhtarı Abdullah Cebeci ve mahalle halkı Başkan Toltar’a teşekkür etti. 
Dilovası Belediyesi ilçede ki camilerin bakım, onarım ve temizliği için çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları ile İlçede ki camilerin bakım, onarım ve temizliği ile ilgili olarak çalışmalarını devam ettiren Dilovası Belediyesi son olarak Fatih Mahallesi’nde bulunan Adatepe Camisi’nin şadırvanını da bitirerek halkın hizmetine sundu.  Vatandaşların ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri için camilerde ki eksikliklerin minimize etmeye çalışan Dilovası Belediyesi görevlileri ilçede ki camilerin eksikliklerini gidermeye devam ediyor.

 

Fatih Mahallesi Adatepe Camii şadırvanlarını yeniden yaptırarak, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek ve abdest alınabilecek hale getirdiklerini söyleyen Başkan Toltar, "Abdest alınacak mekan ve şadırvanların temiz olması gerekir. Biz de bu anlamda, şadırvanı yeniden yaptırarak, halkın kullanımına sunduk" dedi.

Yapımı tamamlanan ve halkın hizmetine sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Fatih Mahallesi Muhtarı Abdullah Cebeci ve mahalle halkı Başkan Toltar’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.