Adaylar Meydanda

Darıca 29.10.2018 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adaylar Meydanda

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 31 Mart yerel seçimlerinde aday ve aday adayı olması beklenen isimlerin de buluşmasına sahne oldu.  Darıca Lediye Başkanlığı için CHP’den aday olan Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Başkanlığı ataması bekleyen Gürer Yıldırım, Darıca Belediyesi meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Yılmöaz, mevcut belediye meclis üyesi Yılmaz Tunalı, mahallelerinde tekrar aday olacakları kesinleşen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş tören sonrasında uzun süre sohbet ederek  yerel seçim öncesi görüş alışverişinde bulundular. Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı, “10 yıldır bu görevi yürütüyorum. Yeni gelecek arkadaşlara ve seçim süreci boyunca yarış içinde olacak adaylara başarılar diliyorum.  Hepimizin amacı Darıca’nın gelişimine katkı sunmak.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 31 Mart yerel seçimlerinde aday ve aday adayı olması beklenen isimlerin de buluşmasına sahne oldu.  Darıca Lediye Başkanlığı için CHP’den aday olan Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Başkanlığı ataması bekleyen Gürer Yıldırım, Darıca Belediyesi meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Yılmöaz, mevcut belediye meclis üyesi Yılmaz Tunalı, mahallelerinde tekrar aday olacakları kesinleşen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş tören sonrasında uzun süre sohbet ederek  yerel seçim öncesi görüş alışverişinde bulundular. Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı, “10 yıldır bu görevi yürütüyorum. Yeni gelecek arkadaşlara ve seçim süreci boyunca yarış içinde olacak adaylara başarılar diliyorum.  Hepimizin amacı Darıca’nın gelişimine katkı sunmak.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.