“Adaylığı Kabul Edemem!”

Siyaset 06.11.2018 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Adaylığı Kabul Edemem!”

İzmit Belediye Başkan adaylığı için kulislerde adı geçen İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İzmit için aday adaylarımız varken başkan adaylığını kabul edemem.”dedi. CHP’nin en önemli ilçelerinden biri olan İzmit için Nazif Korkmaz ve Cengiz Çakar aday adayı olurken kulislerde Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in atanacağı konuşuluyor. Ayrıca CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bu ayın sonunda başkan adaylarının belirleneceğini ifade etti.  İzmit Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ında ismi geçiyor. Bu konuya açıklık getiren Sarıbay şunları söyledi: “Adım hep geçiyor. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Böyle bir şey için uygun değil. İzmit için aday adaylarımız varken başkan adaylığını kabul edemem.” dedi

İzmit Belediye Başkan adaylığı için kulislerde adı geçen İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İzmit için aday adaylarımız varken başkan adaylığını kabul edemem.”dedi.

CHP’nin en önemli ilçelerinden biri olan İzmit için Nazif Korkmaz ve Cengiz Çakar aday adayı olurken kulislerde Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in atanacağı konuşuluyor. Ayrıca CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bu ayın sonunda başkan adaylarının belirleneceğini ifade etti.  İzmit Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ında ismi geçiyor. Bu konuya açıklık getiren Sarıbay şunları söyledi: “Adım hep geçiyor. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Böyle bir şey için uygun değil. İzmit için aday adaylarımız varken başkan adaylığını kabul edemem.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.