ADD Gebze'den 29 Ekim' toplantısı!

Gebze 25.09.2019 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze'den 29 Ekim' toplantısı!

Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlama programlarını hazırlamak için Gebze'deki STK temsilcileri ile bir araya geldi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Gebze'deki STK temsilcileri 2. toplantıyı Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi’nde yaptı. Toplantıda Milli Bayramların daha önceki yıllarda kutlanıldığı gibi coşkulu ve halkın yoğun katılımı ile kutlanması için ADD Gebze Şube binasında bir araya gelen; Atatürkçü Düşünce Derneği, BİLKAR, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim-iş, Eğitim-Sen ve Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubeleri konu ile ilgili görüş, öneri, değerlendirmelerini ve bilgi paylaşımlarını yaptılar. “FARKLARI KALDIRACAĞIZ” Toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yılı kutlamalarını en iyi şekilde gerçekleştirmek için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Gebze ADD Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Cumhuriyet Bayramı kutlama programının hazırlık toplantılarımız devam ediyor. Bizler Milli Bayramlarımızı yıllar Önce kutladığımız gibi büyük bir coşkuyla, yoğun katılımla, halkımızla el ele kutlamak istiyoruz. Bu kapsamda toplantımızda diğer derneklerimizle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlama programı öncesi hazırlıkları, görüşmeleri, talep ve önerileri değerlendirip, bilgi paylaşımı yaptık. Önceki yıllardaki bayram kutlamaları ile bu yıllardaki bayram kutlamaları karşılaştırıldığında farklar çok. Farkları kaldıracağız.”
Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlama programlarını hazırlamak için Gebze'deki STK temsilcileri ile bir araya geldi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Gebze'deki STK temsilcileri 2. toplantıyı Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi’nde yaptı. Toplantıda Milli Bayramların daha önceki yıllarda kutlanıldığı gibi coşkulu ve halkın yoğun katılımı ile kutlanması için ADD Gebze Şube binasında bir araya gelen; Atatürkçü Düşünce Derneği, BİLKAR, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim-iş, Eğitim-Sen ve Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubeleri konu ile ilgili görüş, öneri, değerlendirmelerini ve bilgi paylaşımlarını yaptılar.

“FARKLARI KALDIRACAĞIZ”

Toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yılı kutlamalarını en iyi şekilde gerçekleştirmek için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Gebze ADD Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, “Cumhuriyet Bayramı kutlama programının hazırlık toplantılarımız devam ediyor. Bizler Milli Bayramlarımızı yıllar Önce kutladığımız gibi büyük bir coşkuyla, yoğun katılımla, halkımızla el ele kutlamak istiyoruz. Bu kapsamda toplantımızda diğer derneklerimizle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlama programı öncesi hazırlıkları, görüşmeleri, talep ve önerileri değerlendirip, bilgi paylaşımı yaptık. Önceki yıllardaki bayram kutlamaları ile bu yıllardaki bayram kutlamaları karşılaştırıldığında farklar çok. Farkları kaldıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.