ADD Gebze geleneği bozmadı!

Gebze 29.04.2019 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ADD Gebze geleneği bozmadı!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Ulusal Egemenliğin 99. Yıl dönümünde birlik ve beraberliğin göstergesi, sevincin ifadesi olması dileğiyle dayanışma kahvaltısı düzenledi.

  Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Ulusal Egemenliğin 99. Yıl dönümünde birlik ve beraberliğin göstergesi, sevincin ifadesi olması dileğiyle dayanışma kahvaltısı düzenledi. Dayanışma kahvaltısına ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, ADD Doğu Marmara Bölge Sorumlusu İsmet Bucak, Gebze ÇYDD Başkanı Nurcan Çınar ve Yönetim Kurulu ve birçok davetli katıldı. ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Işık yaptığı konuşma da ‘’Türkiye’ye bahar geldi denildiğinde başka siyasi mesajlardan farklı olarak biz şunu anlıyoruz, Atatürk’ün değeri daha iyi anlaşıldı. Tüm Türkiye’de herkes Atatürk’ü daha iyi anlamaya başladı. Mesela Laikliğin dinsizlik değil toplumsal barış olduğunu anlamaya başladı. Bizim amacımız demokrasinin ve demokrasinin olmazsa olmaz koşulları yani insan haklarının, özgürlüklerin olmazsa olmaz koşulları anayasada var olan nitelikleri korumaktır. Biz Türkiye için doğruları ve gerçekleri söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Büyük Atatürk gerçekleri konuşmaktan çekinmeyiniz diyor. Hepimiz Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünde, ay yıldızlı bayrağımızın altında birlik ve bütünlük içinde kardeşçe çağdaş ve bilimsel bir anlayışla yaşamak için Atatürk devrimine sahip çıkacağız bizim varlık nedenimiz budur’’ şeklinde konuştu. DAİMA İLERİYE ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, ‘’Hazırladığımız kahvaltıya geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarla ilgili bölümleri alanlarda tamamladık lunapark etkinliği yaptık. Şimdide egemenlik vurgusu için buradayız. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olduğunu ifade eden çocuklara değer veren, seven ve güvenen dünyada ilk ve tek lider çocuklara çocuk bayramı hediye eden sonsuz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha sevgi saygı ve minnetle anıyoruz. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarının olduğu, çocuk istismarının, çocuk tecavüzlerinin, çocuk gelinlerin olmadığı, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, ayrım ve ayrıştırmaların, ötekileştirmelerin, terörün olmadığı birlik beraberlik içinde tam bağımsız bir Türkiye dileğiyle, hep birlikte el ele daima ileriye.
Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Ulusal Egemenliğin 99. Yıl dönümünde birlik ve beraberliğin göstergesi, sevincin ifadesi olması dileğiyle dayanışma kahvaltısı düzenledi.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Ulusal Egemenliğin 99. Yıl dönümünde birlik ve beraberliğin göstergesi, sevincin ifadesi olması dileğiyle dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Dayanışma kahvaltısına ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, ADD Doğu Marmara Bölge Sorumlusu İsmet Bucak, Gebze ÇYDD Başkanı Nurcan Çınar ve Yönetim Kurulu ve birçok davetli katıldı. ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Işık yaptığı konuşma da ‘’Türkiye’ye bahar geldi denildiğinde başka siyasi mesajlardan farklı olarak biz şunu anlıyoruz, Atatürk’ün değeri daha iyi anlaşıldı. Tüm Türkiye’de herkes Atatürk’ü daha iyi anlamaya başladı. Mesela Laikliğin dinsizlik değil toplumsal barış olduğunu anlamaya başladı. Bizim amacımız demokrasinin ve demokrasinin olmazsa olmaz koşulları yani insan haklarının, özgürlüklerin olmazsa olmaz koşulları anayasada var olan nitelikleri korumaktır. Biz Türkiye için doğruları ve gerçekleri söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Büyük Atatürk gerçekleri konuşmaktan çekinmeyiniz diyor. Hepimiz Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünde, ay yıldızlı bayrağımızın altında birlik ve bütünlük içinde kardeşçe çağdaş ve bilimsel bir anlayışla yaşamak için Atatürk devrimine sahip çıkacağız bizim varlık nedenimiz budur’’ şeklinde konuştu.

DAİMA İLERİYE

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, ‘’Hazırladığımız kahvaltıya geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarla ilgili bölümleri alanlarda tamamladık lunapark etkinliği yaptık. Şimdide egemenlik vurgusu için buradayız. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olduğunu ifade eden çocuklara değer veren, seven ve güvenen dünyada ilk ve tek lider çocuklara çocuk bayramı hediye eden sonsuz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha sevgi saygı ve minnetle anıyoruz. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarının olduğu, çocuk istismarının, çocuk tecavüzlerinin, çocuk gelinlerin olmadığı, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, ayrım ve ayrıştırmaların, ötekileştirmelerin, terörün olmadığı birlik beraberlik içinde tam bağımsız bir Türkiye dileğiyle, hep birlikte el ele daima ileriye.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.