ADD Gebze maske dağıtıyor

Gebze 05.05.2020 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze maske dağıtıyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Korona virüs ile mücadele kapsamında üyelerine ücretsiz maske dağıtımı yapıyor. Genel merkezden gelen aynı zamanda ADD Gebze Şubesinin kendi katkılarıyla aldığı maskeleri üyelerine ücretsiz veren şube dağıtıma başladı. BUGÜNLERİN GEÇMESİNİ DİLİYORUZ Dernek binasında gerçekleşen maske dağıtımında konuşan Başkan Nilgün Aydın şunları kaydetti. "Corona virüs salgını nedeniyle üyelerimizin maske ihtiyacı doğdu. Bunun için kolları sıvadık. Genel merkezimizin katkılarıyla üyelerimize maske hediye ediyoruz. Sağlık önemli. Maskeye ulaşma noktasında sıkıntı yaşayan üyelerimize kolaylık sunuyoruz. Bu günlerin geçmesini diliyoruz. Üyelerimize maske dağıttıktan sonra basın mensuplarımıza da dağıtım yapacağız"

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Korona virüs ile mücadele kapsamında üyelerine ücretsiz maske dağıtımı yapıyor. Genel merkezden gelen aynı zamanda ADD Gebze Şubesinin kendi katkılarıyla aldığı maskeleri üyelerine ücretsiz veren şube dağıtıma başladı.

BUGÜNLERİN GEÇMESİNİ DİLİYORUZ

Dernek binasında gerçekleşen maske dağıtımında konuşan Başkan Nilgün Aydın şunları kaydetti. "Corona virüs salgını nedeniyle üyelerimizin maske ihtiyacı doğdu. Bunun için kolları sıvadık. Genel merkezimizin katkılarıyla üyelerimize maske hediye ediyoruz. Sağlık önemli. Maskeye ulaşma noktasında sıkıntı yaşayan üyelerimize kolaylık sunuyoruz. Bu günlerin geçmesini diliyoruz. Üyelerimize maske dağıttıktan sonra basın mensuplarımıza da dağıtım yapacağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.