ADD Gebze, Şen'e gitti!

Gebze 18.12.2019 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ADD Gebze, Şen'e gitti!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Darıca’ya yeni tayin olan Emniyet Müdürü Şaheser Şen’e gitti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak ve Kadın Komisyon üyeleri Serpil Öner Adanuroğlu, Seda Çevik, Elif Küçük, Serap Öztürk ile birlikte Darıca’ya yeni tayin olan Emniyet Müdürü Şaheser Şen’i ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan ADD heyeti, Şen’e başarılı çalışmalar ve kolaylıklar diledikten sonra “Nutuk” kitabını hediye ettiler.  “İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ” Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Darıca’mızın gelişmesi, huzuru ve güvenliği için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu kapsamda da gerek STK’larımızla gerekse de Darıca halkının yararına çalışacak herkesle emniyet birimi olarak birlikte çalışmaya hazırız” dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Darıca’ya yeni tayin olan Emniyet Müdürü Şaheser Şen’e gitti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak ve Kadın Komisyon üyeleri Serpil Öner Adanuroğlu, Seda Çevik, Elif Küçük, Serap Öztürk ile birlikte Darıca’ya yeni tayin olan Emniyet Müdürü Şaheser Şen’i ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan ADD heyeti, Şen’e başarılı çalışmalar ve kolaylıklar diledikten sonra “Nutuk” kitabını hediye ettiler. 

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Darıca’mızın gelişmesi, huzuru ve güvenliği için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu kapsamda da gerek STK’larımızla gerekse de Darıca halkının yararına çalışacak herkesle emniyet birimi olarak birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.