Adem Yavuz Bir Arada İftar Yaptı

31.05.2018 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adem Yavuz Bir Arada İftar Yaptı

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi, binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı. Mahalle sakinlerini aileleriyle ve komşularıyla bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hayrettin Deniz, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Sait Erol ve mahalle sakinleri katıldı. MASALARI TEK TEK GEZDİ İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı. RAMAZAN BEREKET AYI Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEK Allah’ın bizlere verdiği şu nimetlere şükür edelim. Çevremizdeki ülkeleri görüyoruz. Bir lokma ekmeğe muhtaç insanlar var ve bunları görüp şükür edelim ve ülkemize ve liderimize sahip çıkalım. Ülkemiz her anlama kalkınıyor ve bundan rahatsız olanalar ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin büyüyecek ve daha çok güçlenecek” dedi. ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL SÜPRİZLER Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi, binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Adem Yavuz Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı. Mahalle sakinlerini aileleriyle ve komşularıyla bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hayrettin Deniz, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Sait Erol ve mahalle sakinleri katıldı.

MASALARI TEK TEK GEZDİ

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.

RAMAZAN BEREKET AYI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEK

Allah’ın bizlere verdiği şu nimetlere şükür edelim. Çevremizdeki ülkeleri görüyoruz. Bir lokma ekmeğe muhtaç insanlar var ve bunları görüp şükür edelim ve ülkemize ve liderimize sahip çıkalım. Ülkemiz her anlama kalkınıyor ve bundan rahatsız olanalar ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin büyüyecek ve daha çok güçlenecek” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL SÜPRİZLER

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.