19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adem Yıldırım'dan ayağının tozuyla...

Spor 29.04.2016 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adem Yıldırım'dan ayağının tozuyla...

Adem Yıldırım'dan ayağının tozuyla...

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Gebzespor’da gözler Genel Kurul Toplantısı’na çevrildi. Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’a katılımın yüksek olması bekleniyor. Tüzük değişikliğini içeren toplantıda Gebzespor’daki mevcut yönetici sayısı 9’dan 21’e çıkacak. YILDIRIM AYAĞININ TOZUYLA HAREKETE GEÇTİ Gebzespor’un göze kulağı olan Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, Almanya seyahati dönüşünde ayağının tozuyla Gebze protokolünü ziyaret ederek Genel Kurul’a davet etti. 21 kişiden oluşacak olan yönetim listesine bölgemizin tanınan iş adamları ve sanayicilerinin olacağı öğrenilirken, kongreden güçlü bir listenin çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kulüp tesislerinde gerçekleşecek olan Genel Kurul Toplantısı, çoğunluğa bakılmaksızın saat 13:00’da başlayacak.
Adem Yıldırım'dan ayağının tozuyla...

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Gebzespor’da gözler Genel Kurul Toplantısı’na çevrildi. Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’a katılımın yüksek olması bekleniyor. Tüzük değişikliğini içeren toplantıda Gebzespor’daki mevcut yönetici sayısı 9’dan 21’e çıkacak.

YILDIRIM AYAĞININ TOZUYLA HAREKETE GEÇTİ

Gebzespor’un göze kulağı olan Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, Almanya seyahati dönüşünde ayağının tozuyla Gebze protokolünü ziyaret ederek Genel Kurul’a davet etti. 21 kişiden oluşacak olan yönetim listesine bölgemizin tanınan iş adamları ve sanayicilerinin olacağı öğrenilirken, kongreden güçlü bir listenin çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kulüp tesislerinde gerçekleşecek olan Genel Kurul Toplantısı, çoğunluğa bakılmaksızın saat 13:00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.