Adı Görkem Çiler olacak

Dilovası 03.04.2018 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adı Görkem Çiler olacak

Dilovası Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Otıurumunda Gebze Ticaret Odası tarafından inşaatı yapılan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi Tesisine Görkem Çiler isminin verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlık etti. İsim yoklaması ile başlayan mecliste Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın açılış konuşmasıyla devam edildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, “Nisan ayı meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin huzuru ve bekası için Afrin operasyonunu büyük bir başarı ile tamamladık. Ülkemizi tehdit edecek tüm unsurlara karşı koyacağız.” dedi. KOMİSYONLAR BELİRLENDİ Toltar meclis gündemi görüşmeleri öncesi yaptığı konuşmada, "Taşeron işçilerin kadroya geçmesi tamamlandı. Sizlerle birlikte bu halk ve bu ilçeye hizmet ediyoruz. Vaat ettiğimiz projelerin sonuna geliyoruz. 2019 Mart ayı sonuna kadar vaat ettiğimiz projeleri tamamlamış olacağız.” dedi. Meclisin birinci maddesi encümen 2 üye seçimine Hatice Tuzcu ve Kahraman Umuç seçildi.  Gündemin ikinci maddesi bayındırlık ve imar komisyonuna üye seçilmesi AK Parti’den Cafer Avşar, Halit Ekici, Hamit Topçu, CHP’den ise Ferdi Erdoğan seçildi. Meclisin üçüncü maddesi plan ve bütçe komisyonuna üye seçimi AK Parti’den Recep Laç Kadir Tekke, Cemil Taşdemir, Fatih Meral CHP’den ise Mustafa Ak seçildi. MESCİT MÜFTÜLÜĞE DEVREDİLDİ Gündemin dördüncü maddesi hukuk ve dilekçe komisyonuna üye seçimi AK Parti’den Ever Aydemir, Halit Ekici, Cafer Avşar, Hamit Topçu, CHP’den ise Mustafa Ak. Meclisin beşinci maddesi 2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin altıncı maddesi denetim komisyonu raporu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin yedinci maddesi Selahattin Eyyübi Semt Konağı’nın mescit olarak üst katının, ilçe müftülüğüne tahsis talebi okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin sekizinci maddesi Orhangazi Mahallesi Bağdat Caddesi bulunan ve Adnan Kahveci Parkı’nın üst tarafında yer alan mülkiyeti Dilovası Belediyesi’ne ait olan alanın Dilovası PTT Şubesi olarak kiralanması talebi oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin dokuzuncu maddesi kepçe ve damperli kamyon alınması talebi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin onuncu maddesi yol süpürme aracının kamu hizmetine tahsisi oybirliğiyle kabul edildi. Gündeme sonradan alınan üç madde de okunarak kabul edildi.
Dilovası Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Otıurumunda Gebze Ticaret Odası tarafından inşaatı yapılan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi Tesisine Görkem Çiler isminin verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlık etti. İsim yoklaması ile başlayan mecliste Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın açılış konuşmasıyla devam edildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, “Nisan ayı meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin huzuru ve bekası için Afrin operasyonunu büyük bir başarı ile tamamladık. Ülkemizi tehdit edecek tüm unsurlara karşı koyacağız.” dedi.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Toltar meclis gündemi görüşmeleri öncesi yaptığı konuşmada, "Taşeron işçilerin kadroya geçmesi tamamlandı. Sizlerle birlikte bu halk ve bu ilçeye hizmet ediyoruz. Vaat ettiğimiz projelerin sonuna geliyoruz. 2019 Mart ayı sonuna kadar vaat ettiğimiz projeleri tamamlamış olacağız.” dedi. Meclisin birinci maddesi encümen 2 üye seçimine Hatice Tuzcu ve Kahraman Umuç seçildi.  Gündemin ikinci maddesi bayındırlık ve imar komisyonuna üye seçilmesi AK Parti’den Cafer Avşar, Halit Ekici, Hamit Topçu, CHP’den ise Ferdi Erdoğan seçildi. Meclisin üçüncü maddesi plan ve bütçe komisyonuna üye seçimi AK Parti’den Recep Laç Kadir Tekke, Cemil Taşdemir, Fatih Meral CHP’den ise Mustafa Ak seçildi.

MESCİT MÜFTÜLÜĞE DEVREDİLDİ

Gündemin dördüncü maddesi hukuk ve dilekçe komisyonuna üye seçimi AK Parti’den Ever Aydemir, Halit Ekici, Cafer Avşar, Hamit Topçu, CHP’den ise Mustafa Ak. Meclisin beşinci maddesi 2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin altıncı maddesi denetim komisyonu raporu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin yedinci maddesi Selahattin Eyyübi Semt Konağı’nın mescit olarak üst katının, ilçe müftülüğüne tahsis talebi okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin sekizinci maddesi Orhangazi Mahallesi Bağdat Caddesi bulunan ve Adnan Kahveci Parkı’nın üst tarafında yer alan mülkiyeti Dilovası Belediyesi’ne ait olan alanın Dilovası PTT Şubesi olarak kiralanması talebi oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin dokuzuncu maddesi kepçe ve damperli kamyon alınması talebi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin onuncu maddesi yol süpürme aracının kamu hizmetine tahsisi oybirliğiyle kabul edildi. Gündeme sonradan alınan üç madde de okunarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.