19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adı üstünde hazırlık 2-3

Spor 06.01.2019 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adı üstünde hazırlık 2-3

GEBZESPOR, ANTALYA KAMPINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, kamptaki ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Aliağa’ya 3-2’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmaya Alptekin, İslam, Ferhat, Abdulsamet, Oğuzhan, Yusuf, Erdem, Serhat Yeşilördek, Oktay, Denizhan, Tugay ilk 11’iyle başlayan mor beyazlılar, maçın ilk bölümünde etkili olan taraftı. 13.dakikada Abdulsamet’in kullandığı köşe vuruşunda Tugay’ın kafayla indirdiği topa güzel bir dokunuş yapan Erdem Dikbasan, Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 45.dakikasında Abdulsamet’in eline çarpan top sonucunda penaltı kazanan Aliağa ekibi, Quesi Weston ile skora denge getirdi. İKİNCİ YARIDA FARKLI İLK 11 Karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir ilk 11’le çıkan mor beyazlılar, 53.dakikada yeniden öne geçti. Rakip savunmanın anlaşmazlığı sonucunda araya giren Şefik Can Erel, şık bir aşırtma golüyle skoru 2-1’e getirdi. Bu golden 5 dakika sonra Gebzespor’un ofsayt bekleyerek bir an için duraksadığı anda savunma arkasına sarkan Billy Auta, karşılaşmaya yeniden denge getirdi. Karşılıklı atakların olduğu maçın son bölümünde İzmir temsilcisi 90.dakikada bir kez daha kazandığı penaltıyı gole çevirerek sahadan 3-2 galip ayrıldı.
GEBZESPOR, ANTALYA KAMPINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, kamptaki ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Aliağa’ya 3-2’lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşmaya Alptekin, İslam, Ferhat, Abdulsamet, Oğuzhan, Yusuf, Erdem, Serhat Yeşilördek, Oktay, Denizhan, Tugay ilk 11’iyle başlayan mor beyazlılar, maçın ilk bölümünde etkili olan taraftı. 13.dakikada Abdulsamet’in kullandığı köşe vuruşunda Tugay’ın kafayla indirdiği topa güzel bir dokunuş yapan Erdem Dikbasan, Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 45.dakikasında Abdulsamet’in eline çarpan top sonucunda penaltı kazanan Aliağa ekibi, Quesi Weston ile skora denge getirdi.

İKİNCİ YARIDA FARKLI İLK 11

Karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir ilk 11’le çıkan mor beyazlılar, 53.dakikada yeniden öne geçti. Rakip savunmanın anlaşmazlığı sonucunda araya giren Şefik Can Erel, şık bir aşırtma golüyle skoru 2-1’e getirdi. Bu golden 5 dakika sonra Gebzespor’un ofsayt bekleyerek bir an için duraksadığı anda savunma arkasına sarkan Billy Auta, karşılaşmaya yeniden denge getirdi. Karşılıklı atakların olduğu maçın son bölümünde İzmir temsilcisi 90.dakikada bir kez daha kazandığı penaltıyı gole çevirerek sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.