19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adım adım zirveye!

Spor 04.12.2016 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adım adım zirveye!

Gebzespor fırtınası bu kez Kartal’da esti. Mor Menekşeler zorlu rakibini Babacar ve Ahmet Şen(2) golleriyle 3-1 yenerek üst üste 3.galibiyetini aldı. Adım adım zirveye yürüyen Menekşe, lider Velimeşespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Mücadeleye tutuk başlayan Gebzespor, ilk yarıda etkisiz bir görüntü çizdi. Ev sahibi Kartal Bulvarspor’un oyunun hakimiyetini kaptıran mor beyazlılar, ilk yarıda kalesinde 3 tehlikeli pozisyon görürken kaleci Yusuf Kılıç önemli fırsatlarda rakip forvetlere gol şansı tanımadı. UYUYAN DEVİ BABACAR UYANDIRDI Mücadelenin ikinci yarısına Gebzespor fırtına gibi başladı. Uyuyan devi uyandıran ise Senegalli yıldız Babacar oldu. Karşılaşmanın 52.dakikasında Murat’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan siyahi yıldız takımını 1-0 öne geçirirken üst üste 3.maçta da fileleri sarsmış oldu. AHMET ŞEN ŞOV Golün moraliyle isteği ve hırsı artan Menekşe, karşılaşmanın 64.dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan Hakan’ın ortasına iyi yükselen Ahmet Şen güzel bir kafa vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi. Coşkulu seyircisinin desteğiyle rüzgarı arkasına alan Gebzespor’da Ahmet Şen 84.dakikada savunmanın hatasını affetmeyerek farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın 90+3.dakikasında K.Bulvarspor’da Murat Gürsu skoru belirledi: 1-3

Gebzespor fırtınası bu kez Kartal’da esti. Mor Menekşeler zorlu rakibini Babacar ve Ahmet Şen(2) golleriyle 3-1 yenerek üst üste 3.galibiyetini aldı. Adım adım zirveye yürüyen Menekşe, lider Velimeşespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Mücadeleye tutuk başlayan Gebzespor, ilk yarıda etkisiz bir görüntü çizdi. Ev sahibi Kartal Bulvarspor’un oyunun hakimiyetini kaptıran mor beyazlılar, ilk yarıda kalesinde 3 tehlikeli pozisyon görürken kaleci Yusuf Kılıç önemli fırsatlarda rakip forvetlere gol şansı tanımadı.

UYUYAN DEVİ BABACAR UYANDIRDI

Mücadelenin ikinci yarısına Gebzespor fırtına gibi başladı. Uyuyan devi uyandıran ise Senegalli yıldız Babacar oldu. Karşılaşmanın 52.dakikasında Murat’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan siyahi yıldız takımını 1-0 öne geçirirken üst üste 3.maçta da fileleri sarsmış oldu.

AHMET ŞEN ŞOV

Golün moraliyle isteği ve hırsı artan Menekşe, karşılaşmanın 64.dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan Hakan’ın ortasına iyi yükselen Ahmet Şen güzel bir kafa vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi. Coşkulu seyircisinin desteğiyle rüzgarı arkasına alan Gebzespor’da Ahmet Şen 84.dakikada savunmanın hatasını affetmeyerek farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın 90+3.dakikasında K.Bulvarspor’da Murat Gürsu skoru belirledi: 1-3

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.