Adları Gebze vekili Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan

Kocaeli 03.07.2018 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adları Gebze vekili Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan

ABBAS SIR YAZDI OKUMADAN GEÇMEYİN...

Bu yazıyı yazmak ve yazmamakla alakalı çok düşündüm ama yazmam gerektiğine karar verdim yazmasam kendime saygım kalmazdı… Ben defalarca söyledim.. Gebze şayet şehir olacaksa bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor. Gebze büyüyecekse bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor. Gebze il olmak istiyorsa bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor. Sanayici ve iş adamı Yusuf Öztürk başkan oldu; başta Sayın Valimiz olmak üzere sayın Milletvekilleri, dernek başkanları, muhtarlar, amatör spor kulüp başkanları bir tanesi arayıp “sayın Yusuf Öztürk şahsınız nezlende camianıza başarılar dileriz..” demedi.. Çok üzülmüştüm… Yine aynı başkan Gebzespor’u Bal denen lağım çukurundan kurtardı, şampiyon yaptı yine arayan soran yok. Tebrik telgrafı, mesajı yollayan yok “kendi kendime çok kızdım ve yazıklar olsun” dedim.. 2 kez kongre kararı aldık, aday çıkmadı. 2 Temmuz Lige katılma evraklarının TFF’ye verilmesinin son günüydü. Sorumluluk sahibi olarak üzerimize düşeni yapmak adına bir liste yaptık ve Gebzespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildik. 30 Haziran Cumartesi günü sosyal medyadan şahsıma çok sayıda destek yazıları yazıldı. Allah herkesten razı olsun. Ancak ve ancak başta Sayın Valimiz olmak üzere Milletvekillerimize ve Gebze Kaymakamımıza, Gebze Belediyesi Meclis Üyelerine, Gebze’nin Mahalle Muhtarlarına, Gebze’deki Yöre Dernek Başkanlarına, Gebze’deki iş adamları dernek başkanlarına, Gebze’deki Amatör Spor Kulüp Başkanına ve başkanlarına ve en önemlisi siyasi parti ilçe başkanlarına özelikle ve özellikle adları Gebze Milletvekili diye geçen Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan’a çok ama  çok kırgın olduğumu ifade etmek istiyorum.. Sizlerden sadece bir başarı ve iyi dilek mesajı bekledik bunu bilesiniz… Unutmayın; “keser döner sap döner gün gelir hesap döner” Ayrıca Gebzespor’da görev almamdan dolayı telgraf gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim.. Telefonla arayarak tebrik eden Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Mehmet Başaran’a teşekkür ederim.. Telefonla arayarak desteklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç’e teşekkür ederim.. Mesaj ve çiçek gönderen Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler’e teşekkür ederim.. Telefonla arayarak desteklerini ifade eden AK Parti Gebze Eski İlçe Başkanı Sayın Hasan Soba’ya teşekkür ederim.. Telefonla arayarak desteklerini ifade eden Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya'ya ve Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır'a teşekkür ederim.. Ahmet Hakan Hocaoğlu, Cevat Sayan, Yavuz Ünsür, Nurullah Sular, Yaşar Sayan, Erhan Atmaca, Hakan Tatoğlu, Nuri Kaya, İsmet Özgenç ve isimlerini yazamadığım abilerime, kardeşlerime, dostlarıma teşekkür ederim…  
ABBAS SIR YAZDI OKUMADAN GEÇMEYİN...

Bu yazıyı yazmak ve yazmamakla alakalı çok düşündüm ama yazmam gerektiğine karar verdim yazmasam kendime saygım kalmazdı…

Ben defalarca söyledim.. Gebze şayet şehir olacaksa bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor. Gebze büyüyecekse bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor. Gebze il olmak istiyorsa bunun yolu Gebzespor’dan geçiyor.

Sanayici ve iş adamı Yusuf Öztürk başkan oldu; başta Sayın Valimiz olmak üzere sayın Milletvekilleri, dernek başkanları, muhtarlar, amatör spor kulüp başkanları bir tanesi arayıp “sayın Yusuf Öztürk şahsınız nezlende camianıza başarılar dileriz..” demedi.. Çok üzülmüştüm… Yine aynı başkan Gebzespor’u Bal denen lağım çukurundan kurtardı, şampiyon yaptı yine arayan soran yok. Tebrik telgrafı, mesajı yollayan yok “kendi kendime çok kızdım ve yazıklar olsun” dedim..

2 kez kongre kararı aldık, aday çıkmadı. 2 Temmuz Lige katılma evraklarının TFF’ye verilmesinin son günüydü. Sorumluluk sahibi olarak üzerimize düşeni yapmak adına bir liste yaptık ve Gebzespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildik. 30 Haziran Cumartesi günü sosyal medyadan şahsıma çok sayıda destek yazıları yazıldı. Allah herkesten razı olsun.

Ancak ve ancak başta Sayın Valimiz olmak üzere Milletvekillerimize ve Gebze Kaymakamımıza, Gebze Belediyesi Meclis Üyelerine, Gebze’nin Mahalle Muhtarlarına, Gebze’deki Yöre Dernek Başkanlarına, Gebze’deki iş adamları dernek başkanlarına, Gebze’deki Amatör Spor Kulüp Başkanına ve başkanlarına ve en önemlisi siyasi parti ilçe başkanlarına özelikle ve özellikle adları Gebze Milletvekili diye geçen Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan’a çok ama  çok kırgın olduğumu ifade etmek istiyorum.. Sizlerden sadece bir başarı ve iyi dilek mesajı bekledik bunu bilesiniz…

Unutmayın; “keser döner sap döner gün gelir hesap döner”

Ayrıca Gebzespor’da görev almamdan dolayı telgraf gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim..

Telefonla arayarak tebrik eden Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Mehmet Başaran’a teşekkür ederim..

Telefonla arayarak desteklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç’e teşekkür ederim..

Mesaj ve çiçek gönderen Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler’e teşekkür ederim..

Telefonla arayarak desteklerini ifade eden AK Parti Gebze Eski İlçe Başkanı Sayın Hasan Soba’ya teşekkür ederim..

Telefonla arayarak desteklerini ifade eden Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya'ya ve Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır'a teşekkür ederim..

Ahmet Hakan Hocaoğlu, Cevat Sayan, Yavuz Ünsür, Nurullah Sular, Yaşar Sayan, Erhan Atmaca, Hakan Tatoğlu, Nuri Kaya, İsmet Özgenç ve isimlerini yazamadığım abilerime, kardeşlerime, dostlarıma teşekkür ederim…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.