Adliye önünde silahlı çatışma

Gebze 03.03.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adliye önünde silahlı çatışma

Gebze'de aralarında husumet bulunan 2 kişi arasında çıkan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hacı Halil mahallesi Adliye Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan K.A. ile U.Ö. Gebze Adliyesi önünde karşılaşınca kavga çıktı. Kavga sonrasında adliye caddesinde bulunan bir otoparka sığınan U.Ö.'nün peşinden gelen K.A. silahını çıkararak U.Ö'ye doğru ateş etti. Olay sırasında mermiler hiç kimseye isabet etmezken silahlı K.A. olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Aralarında husumet bulunan iki şahsın Darıcalı olduğu ve birbirlerine karşı daha önceden benzer şekilde silahlı saldırıları olduğu ve adliyede birbirlerine karşı şikayet dilekçeleri olduğu öğrenildi. Öte yandan çıkan kavga ve silahlı saldırı anı U.Ö.'nün sığındığı otoparkın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gebze'de aralarında husumet bulunan 2 kişi arasında çıkan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hacı Halil mahallesi Adliye Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan K.A. ile U.Ö. Gebze Adliyesi önünde karşılaşınca kavga çıktı. Kavga sonrasında adliye caddesinde bulunan bir otoparka sığınan U.Ö.'nün peşinden gelen K.A. silahını çıkararak U.Ö'ye doğru ateş etti. Olay sırasında mermiler hiç kimseye isabet etmezken silahlı K.A. olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Aralarında husumet bulunan iki şahsın Darıcalı olduğu ve birbirlerine karşı daha önceden benzer şekilde silahlı saldırıları olduğu ve adliyede birbirlerine karşı şikayet dilekçeleri olduğu öğrenildi.

Öte yandan çıkan kavga ve silahlı saldırı anı U.Ö.'nün sığındığı otoparkın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.