GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ADNAN MENDERES KÜLTÜR MERKEZİ KAPILARINI ÇOCUKLAR İÇİN AÇIYOR

Darıca 25.01.2016 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ADNAN MENDERES KÜLTÜR MERKEZİ KAPILARINI ÇOCUKLAR İÇİN AÇIYOR

Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte Darıca Belediyesi etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi kapılarını bir kez daha çocuklar için açıyor.

Hafta sonu sergilenecek olan “Yalancının Mumu” adlı Çocuk Tiyatrosuna ve “Cesur Zebra” adlı Çocuk sinemasına davetlisiniz. Çiğdem Bağcı’nın yazıp yönettiği ve Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Yalancının Mumu” adlı Çocuk Tiyatrosu ücretsiz olup 2 seans’ta oynanacak. 30 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan oyunun İlk seansı saat 12.00’da ikinci seansı ise saat 14.00’da oynanacak. “YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR” “Yalancının Mumu” adlı oyunu Yazıp & Yöneten Çiğdem Bağcı oyunu şu şekilde anlatıyor;  Yalanın küçüğü, büyüğü, pembesi, beyazı olmaz. Yalan, insanlar arasında güven duygusunun kaybolmasına ve kişiler arasında sevgi, saygı, dostluk, dayanışma duygularının yıpranmasına en büyük etkendir. “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” derler ve bakalım oyunumuzda kimin mumu yatsıya kadar yanıyor? diyerek izleyicilerimizi meraklandıralım. CESUR ZEBRA ADNAN MENDERES’TE Anthony Silverston’ın yönettiği Cesur Zebra adlı Çocuk Sineması sizler için Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gösterilecek. 31 Ocak Pazar günü iki seans olarak gösterilecek olan Çocuk Sineması ücretsiz olup seansları ise Saat 11.00 ve 14.00’da. HERŞEYİN SORUMLUSU KHUMBA MI? Khumba, vücudunun sadece ön bölümünde zebra çizgileri olan ve zebra çizgilerine takıntılı bir sürüde doğan talihsiz bir hayvandır. Küçük zebra, kısa süre içerisinde bu haberin duyulmasıyla lanetli olarak addedilir. Sürüdeki diğer zebralara göre, yaşadıkları Great Karoo’da meydana gelen ve tüm canlı yaşamını tehdit altına alan susuzluk Khumba’nın yüzündendir.
Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte Darıca Belediyesi etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi kapılarını bir kez daha çocuklar için açıyor.

Hafta sonu sergilenecek olan “Yalancının Mumu” adlı Çocuk Tiyatrosuna ve “Cesur Zebra” adlı Çocuk sinemasına davetlisiniz.

Çiğdem Bağcı’nın yazıp yönettiği ve Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Yalancının Mumu” adlı Çocuk Tiyatrosu ücretsiz olup 2 seans’ta oynanacak. 30 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan oyunun İlk seansı saat 12.00’da ikinci seansı ise saat 14.00’da oynanacak.

“YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR”

“Yalancının Mumu” adlı oyunu Yazıp & Yöneten Çiğdem Bağcı oyunu şu şekilde anlatıyor;
 Yalanın küçüğü, büyüğü, pembesi, beyazı olmaz. Yalan, insanlar arasında güven duygusunun kaybolmasına ve kişiler arasında sevgi, saygı, dostluk, dayanışma duygularının yıpranmasına en büyük etkendir. “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” derler ve bakalım oyunumuzda kimin mumu yatsıya kadar yanıyor? diyerek izleyicilerimizi meraklandıralım.

CESUR ZEBRA ADNAN MENDERES’TE

Anthony Silverston’ın yönettiği Cesur Zebra adlı Çocuk Sineması sizler için Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gösterilecek. 31 Ocak Pazar günü iki seans olarak gösterilecek olan Çocuk Sineması ücretsiz olup seansları ise Saat 11.00 ve 14.00’da.

HERŞEYİN SORUMLUSU KHUMBA MI?

Khumba, vücudunun sadece ön bölümünde zebra çizgileri olan ve zebra çizgilerine takıntılı bir sürüde doğan talihsiz bir hayvandır. Küçük zebra, kısa süre içerisinde bu haberin duyulmasıyla lanetli olarak addedilir. Sürüdeki diğer zebralara göre, yaşadıkları Great Karoo’da meydana gelen ve tüm canlı yaşamını tehdit altına alan susuzluk Khumba’nın yüzündendir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.