Adnan Şamdan’a büyük onur!

Spor 21.12.2018 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Adnan Şamdan’a büyük onur!

Türk Karatesi’nin duayen ismi, Gebze ve Kocaeli’nin gururu Adnan Şamdan, İstanbul’da yapılan Dan sınavlarında 7.Dan’a terfi etti.

Türk Karatesi’nin duayen ismi, Gebze ve Kocaeli’nin gururu Adnan Şamdan, İstanbul’da yapılan Dan sınavlarında 7.Dan’a terfi etti. Aktif Karate hayatında 35 yılı geride bırakan ve 32 yıldır Antrenör olarak Türk Karatesi’ne hizmet eden Şamdan, kişisel kariyerinde önemli bir başarıya daha imza attı. Özverili bir çalışmayla “Isınma’nın Karate Do Sporuna etkisi ve Shotokan Disiplini’nde Heian Shodan Katasının Uygulanışı” konu başlığıyla 7.Dan Tezi hazırlayan Şamdan, geçtiğimiz hafta İstanbul Bağcılar’da yapılan 7.Dan Sınavında  Tezinin savunmasını gerçekleştirerek uygulamalı olarak Dan Kurulu’nun onayına geçti. Kurul tarafından sunumu ve tezi kabul edilen Şamdan, bir üst seviye olan 7.Dan’a terfi etti. TÜRK KARATESİ’NDE BİR DUAYEN Gebze’de yıllarca kısıtlı imkânlarla Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye Şampiyonlarını yetiştiren, kamuoyunda şampiyon yetiştirme fabrikası olarak anılan Teknik Direktör Adnan Şamdan, uzun yıllar Milli Hakem olarak da camiaya hizmet verdi. Daha sonra hakemlik kariyerini noktalayan Şamdan, en üst kademe olan Antrenörlük kariyerinde 5.Kademe Teknik Direktörlük’e ulaştı.  Başarıları sadece Bölgenin değil Türkiye’nin de dikkatini çeken, Milli Takım Teknik Direktörlüğüyle Türkiye’ye tarihinin ilk Kata Dünya Şampiyonluğu’nu kazandıran Şamdan, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün de Teknik Direktörlüğü’ne getirilmişti. Başarı grafiği yıllar geçmesine hiç düşmeyen Şamdan, bilgisi, birikimi ve tecrübeleriyle kariyerine 2020 yılında Olimpiyat şampiyonluğu kazandırmaya hazırlanıyor.
Türk Karatesi’nin duayen ismi, Gebze ve Kocaeli’nin gururu Adnan Şamdan, İstanbul’da yapılan Dan sınavlarında 7.Dan’a terfi etti.

Türk Karatesi’nin duayen ismi, Gebze ve Kocaeli’nin gururu Adnan Şamdan, İstanbul’da yapılan Dan sınavlarında 7.Dan’a terfi etti. Aktif Karate hayatında 35 yılı geride bırakan ve 32 yıldır Antrenör olarak Türk Karatesi’ne hizmet eden Şamdan, kişisel kariyerinde önemli bir başarıya daha imza attı. Özverili bir çalışmayla “Isınma’nın Karate Do Sporuna etkisi ve

Shotokan Disiplini’nde Heian Shodan Katasının Uygulanışı” konu başlığıyla 7.Dan Tezi hazırlayan Şamdan, geçtiğimiz hafta İstanbul Bağcılar’da yapılan 7.Dan Sınavında  Tezinin savunmasını gerçekleştirerek uygulamalı olarak Dan Kurulu’nun onayına geçti. Kurul tarafından sunumu ve tezi kabul edilen Şamdan, bir üst seviye olan 7.Dan’a terfi etti.

TÜRK KARATESİ’NDE BİR DUAYEN

Gebze’de yıllarca kısıtlı imkânlarla Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye Şampiyonlarını yetiştiren, kamuoyunda şampiyon yetiştirme fabrikası olarak anılan Teknik Direktör Adnan Şamdan, uzun yıllar Milli Hakem olarak da camiaya hizmet verdi. Daha sonra hakemlik kariyerini noktalayan Şamdan, en üst kademe olan Antrenörlük kariyerinde 5.Kademe Teknik Direktörlük’e ulaştı.  Başarıları sadece Bölgenin değil Türkiye’nin de dikkatini çeken, Milli Takım Teknik Direktörlüğüyle Türkiye’ye tarihinin ilk Kata Dünya Şampiyonluğu’nu kazandıran Şamdan, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün de Teknik Direktörlüğü’ne getirilmişti. Başarı grafiği yıllar geçmesine hiç düşmeyen Şamdan, bilgisi, birikimi ve tecrübeleriyle kariyerine 2020 yılında Olimpiyat şampiyonluğu kazandırmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.