ADSM’DEN “ENGELSİZ” AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ

Darıca 08.12.2016 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ADSM’DEN “ENGELSİZ” AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; engelli hastalara daha kaliteli ve nitelikli Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti vermeye devam ediyor.

    Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi/Başhekim Dt. Musa Yöney Engelliler Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Merkezimizde; engelli bireylerimizin her birine diğer bireylerin sahip oldukları haklar ve kullanabilecekleri imkânlar sunulmaktadır. Bu özel hastalarımızın ağız ve diş sağlığı hizmetlerine rahatlıkla ulaşabilmesi ve hizmet alabilmesi için gerekli çalışmalar hassasiyetle sürdürülmektedir. Hastalarımız için özel olarak dizayn edilmiş “Engelli Polikliniği” oluşturulmuştur. Bu poliklinik de her gün bir hekimimiz hizmet vermektedir.” dedi.   ENGELLİ HASTALARA ÖZEL HİZMET Yöney, “Ayrıca kurumumuza başvuran hastalarımız için engelli oto parkımız, engelli rampamız, görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yüzey alanları, Braille Alfabesi ile yazılmış kat krokileri bulunmaktadır. Zihinsel engelli hastalarımıza Genel Anestezi altında tedavileri ücretsiz olarak yapılmaktadır.” YIL DA 4000 HASTA TEDAVİ EDİLİYOR Yöney, “Merkezimiz de yılda ortalama 3500-4000 civarında engelli hastamız tedavi edilmekte, ayrıca 120-150 hastamızın Genel Anestezi altında tüm tedavi işlemleri yapılmaktadır. Yatağa bağımlı olan hastalarımıza ise Evde Sağlık ekibimiz ulaşmakta ve gerekli tedavileri sağlanmaktadır. Hastalarımız 444 38 33 numaralı telefonu arayarak Evde Sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; engellerin aşıldığı, engelli vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştığı bir dünyada yaşamayı dilerken tüm engelli hastalarımızın engelliler haftasını kutlarız.” Dedi.
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; engelli hastalara daha kaliteli ve nitelikli Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti vermeye devam ediyor.

 

 

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi/Başhekim Dt. Musa Yöney Engelliler Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Merkezimizde; engelli bireylerimizin her birine diğer bireylerin sahip oldukları haklar ve kullanabilecekleri imkânlar sunulmaktadır. Bu özel hastalarımızın ağız ve diş sağlığı hizmetlerine rahatlıkla ulaşabilmesi ve hizmet alabilmesi için gerekli çalışmalar hassasiyetle sürdürülmektedir. Hastalarımız için özel olarak dizayn edilmiş “Engelli Polikliniği” oluşturulmuştur. Bu poliklinik de her gün bir hekimimiz hizmet vermektedir.” dedi.  

ENGELLİ HASTALARA ÖZEL HİZMET

Yöney, “Ayrıca kurumumuza başvuran hastalarımız için engelli oto parkımız, engelli rampamız, görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yüzey alanları, Braille Alfabesi ile yazılmış kat krokileri bulunmaktadır. Zihinsel engelli hastalarımıza Genel Anestezi altında tedavileri ücretsiz olarak yapılmaktadır.”

YIL DA 4000 HASTA TEDAVİ EDİLİYOR

Yöney, “Merkezimiz de yılda ortalama 3500-4000 civarında engelli hastamız tedavi edilmekte, ayrıca 120-150 hastamızın Genel Anestezi altında tüm tedavi işlemleri yapılmaktadır. Yatağa bağımlı olan hastalarımıza ise Evde Sağlık ekibimiz ulaşmakta ve gerekli tedavileri sağlanmaktadır. Hastalarımız 444 38 33 numaralı telefonu arayarak Evde Sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; engellerin aşıldığı, engelli vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştığı bir dünyada yaşamayı dilerken tüm engelli hastalarımızın engelliler haftasını kutlarız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.