19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Afyonlu Köksal’dan Törk’e Tam Destek!

Darıca 07.03.2019 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Afyonlu Köksal’dan Törk’e Tam Destek!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ne konuk oldu. Törk CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ile telefonda görüştü. Vekil Burcu Köksal Afyonlulardan Törk için tam destek istedi.

Seçim çalışmalarına hemşeri dernekleri ziyareti ile devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, seçim çalışmaları kapsamında Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cafer Üstü’nün selamlama konuşmasının ardından konuşan Törk, Darıcalı vatandaşların sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunları giderecek projeleri hazırladıklarını ve bunları göreve geldiklerinde bir bir gerçekleştireceğini belirtti. Her seçmene eşit mesafede olacaklarını ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını belirten Törk, “Darıca’da yeni bir yönetim anlayışına, değişime gönül vermiş, bize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yakup Törk’ün Darıca’da göreve gelmesini isteyen vatandaşlarımız için gece gündüz durmadan duraksamadan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İNANCIM TAM! Bu istikrarı 31 Mart gecesine kadar sandıklarımızın başında olarak devam edeceğiz. Darıca seçmeninin artık 15 yıllık yönetim anlayışından sıkıldığını, yeni bir yönetim anlayışı arayışı içinde olduğunu biliyoruz. Değişimin temsilcisi olarak bu yola çıktık. Aday olduğum günden bu yana çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde bize oy vermiş ya da vermemiş olmalarına bakmaksızın herkese hizmet edeceğiz. Artık Darıcalı vatandaşlarımızın siyasi parti ayrımı yapmadan tek bir değişim isteği altında toplanıyorlar. 2019 yerel seçimlerinde adaylığımızı belediye başkanlığı ile taçlandıracağımıza olan inancım tam” diye konuştu. SONUNA KADAR ARKASINDAYIM Törk, Afyonlulara CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ile telefonda görüşerek bir sürpriz yaptı. Vekil Köksal telefon görüşmesinde, “Burada pırıl pırıl bir başkan adayımız var. Tüm Afyonlu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Yakup Törk’ün kazanacağına olan inancım tam. Başkanımızın sonuna kadar arkasında ve destekçisiyim. Tüm Afyonlu hemşerilerime Yakup Törk’e verdikleri ve verecekleri destek için teşekkür ederim” dedi. Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Dernek Başkanı Cafer Üstü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e teşekkür etti. ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ne konuk oldu. Törk CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ile telefonda görüştü. Vekil Burcu Köksal Afyonlulardan Törk için tam destek istedi.

Seçim çalışmalarına hemşeri dernekleri ziyareti ile devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, seçim çalışmaları kapsamında Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cafer Üstü’nün selamlama konuşmasının ardından konuşan Törk, Darıcalı vatandaşların sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunları giderecek projeleri hazırladıklarını ve bunları göreve geldiklerinde bir bir gerçekleştireceğini belirtti. Her seçmene eşit mesafede olacaklarını ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını belirten Törk, “Darıca’da yeni bir yönetim anlayışına, değişime gönül vermiş, bize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yakup Törk’ün Darıca’da göreve gelmesini isteyen vatandaşlarımız için gece gündüz durmadan duraksamadan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

İNANCIM TAM!

Bu istikrarı 31 Mart gecesine kadar sandıklarımızın başında olarak devam edeceğiz. Darıca seçmeninin artık 15 yıllık yönetim anlayışından sıkıldığını, yeni bir yönetim anlayışı arayışı içinde olduğunu biliyoruz. Değişimin temsilcisi olarak bu yola çıktık. Aday olduğum günden bu yana çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde bize oy vermiş ya da vermemiş olmalarına bakmaksızın herkese hizmet edeceğiz. Artık Darıcalı vatandaşlarımızın siyasi parti ayrımı yapmadan tek bir değişim isteği altında toplanıyorlar. 2019 yerel seçimlerinde adaylığımızı belediye başkanlığı ile taçlandıracağımıza olan inancım tam” diye konuştu.

SONUNA KADAR ARKASINDAYIM

Törk, Afyonlulara CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ile telefonda görüşerek bir sürpriz yaptı. Vekil Köksal telefon görüşmesinde, “Burada pırıl pırıl bir başkan adayımız var. Tüm Afyonlu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Yakup Törk’ün kazanacağına olan inancım tam. Başkanımızın sonuna kadar arkasında ve destekçisiyim. Tüm Afyonlu hemşerilerime Yakup Törk’e verdikleri ve verecekleri destek için teşekkür ederim” dedi. Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Dernek Başkanı Cafer Üstü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e teşekkür etti. ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.