AĞIR DARBE 1-0

Spor 05.11.2017 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AĞIR DARBE 1-0

Darıca G.B, ligin vasat takımlarından 1461 Trabzon karşısına santraforsuz çıktığı maçta rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Üst üste 2.deplasmandan puan çıkaramayan sarı yeşilliler şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 11.haftasında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon’a 1-0 yenilerek üst üste 2.deplasmandan da puan çıkaramadı. Şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan sarı yeşillilerin, ligin alt sıralarında yer alan Trabzon temsilcisine karşı sahaya santraforsuz çıkması büyük tepki topladı. ÖZER 33’DE OYUNA GİRDİ Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan mücadeleye Darıca G.B net bir gol fırsatıyla başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Halil istediği vuruşu yapamayınca sarı yeşilliler net bir gol fırsatından faydalanamadı. Kalabalık orta sahasına rağmen 24.dakikada Savaş Çakır’ın şok golüyle 1-0 geriye düşen Darıca G.B’de Teknik Direktör Gürses Kılıç, 33’te Özer Kutlu’yu oyuna aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında yokları oynayan sarı yeşilli temsilcimiz devreye 1-0 geride girdi. 3 DAKİKADA 3 POZİSYON SONUÇ VERMEDİ İkinci yarıya tam saha baskıyla başlayan Darıca G.B, üst üste ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. 66’da Doğancan’ın kafa vuruşuyla rakip kaleyi yoklayan Darıca G.B’de 67’de Özer kaleciyi geçemedi. 68’de Halil’le bir kez daha net bir pozisyondan faydalanamayan sarı yeşilliler, dirençli 1461 Trabzon savunmasını bir türlü aşamadı. Karşılaşmanın son çeyrek diliminde şuursuz baskı ve doldur boşaltlarla gol arayan Gürses Kılıç’ın öğrencileri aradığı gole ulaşamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 19 puanda kalan Darıca G.B haftayı 5.sırada tamamladı.
Darıca G.B, ligin vasat takımlarından 1461 Trabzon karşısına santraforsuz çıktığı maçta rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Üst üste 2.deplasmandan puan çıkaramayan sarı yeşilliler şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 11.haftasında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon’a 1-0 yenilerek üst üste 2.deplasmandan da puan çıkaramadı. Şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan sarı yeşillilerin, ligin alt sıralarında yer alan Trabzon temsilcisine karşı sahaya santraforsuz çıkması büyük tepki topladı.

ÖZER 33’DE OYUNA GİRDİ

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan mücadeleye Darıca G.B net bir gol fırsatıyla başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Halil istediği vuruşu yapamayınca sarı yeşilliler net bir gol fırsatından faydalanamadı. Kalabalık orta sahasına rağmen 24.dakikada Savaş Çakır’ın şok golüyle 1-0 geriye düşen Darıca G.B’de Teknik Direktör Gürses Kılıç, 33’te Özer Kutlu’yu oyuna aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında yokları oynayan sarı yeşilli temsilcimiz devreye 1-0 geride girdi.

3 DAKİKADA 3 POZİSYON SONUÇ VERMEDİ

İkinci yarıya tam saha baskıyla başlayan Darıca G.B, üst üste ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. 66’da Doğancan’ın kafa vuruşuyla rakip kaleyi yoklayan Darıca G.B’de 67’de Özer kaleciyi geçemedi. 68’de Halil’le bir kez daha net bir pozisyondan faydalanamayan sarı yeşilliler, dirençli 1461 Trabzon savunmasını bir türlü aşamadı. Karşılaşmanın son çeyrek diliminde şuursuz baskı ve doldur boşaltlarla gol arayan Gürses Kılıç’ın öğrencileri aradığı gole ulaşamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 19 puanda kalan Darıca G.B haftayı 5.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.