19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AGD'den 12 ilçede fetih programı

Gebze 25.12.2015 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AGD'den 12 ilçede fetih programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her yıl gerçekleştirdikleri Mekke’nin fethi programını bu yıl 12 ilçede gerçekleştirecek.

AGD Kocaeli İl Başkanı Samet Gürsoy dernek adına basın açıklamasını gerçekleştirirdi. Programa, Gürsoy’un yanı sıra AGD Kocaeli yönetiminden Kemal Yazıcı, Harun Beyaz, Latif Gökhan Durtaş, Mehmet Alpboğan, Hüseyin Toruk, Serkan Sezer katıldı.  15 BİN KİŞİLİK KATILIM Basın açıklamasını yapan AGD Kocaeli İl Başkanı Samet Gürsoy, “Mekke’nin fethi programını 31 Aralık akşamı gerçekleştireceğiz. Mekke’nin fethi bir damla kan dökmeden gerçekleşmiş bir fetihtir. Bu fetih gönüllerin fethidir. Böylesine muazzam fethi anlatmak bizim vazifemizdir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da programı gerçekleştireceğiz. 12 ilçenin tamamında aynı saatte program gerçekleşecek. Birçok gösterimiz bir arada olacak. Kuran-ı Kerim tilaveti şiirler, kum sanatı gösterileri  programımız içinde halkımızı saat 19:00 da her ilçedeki gerçekleştireceğimiz programlarına davet ediyoruz. Bu yıl her ilçenin insanı programlara rahat gelebilsin diye böyle bir program yaptık. Bazı yerlerdeki programlarda insanlar dışarda kalıyordu. 10 bin ile 15 bin arası bir katılım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.   PROGRAM YERLERİ Bütün programlar saat 19:00 da başlayacak olup, Başiskele: Başiskele Kültür Merkezi, Çayırova; Çayırova Kültür Merkezi, Darıca; Adnan Menderes Kültür Merkezi, Derince; Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Dilovası; Dilovası Kültür Merkezi, Gebze; Kapalı Spor Salonu, Gölcük; Kongre  Sarayı, İzmit; Atatürk Kapalı Spor Salonu, Kandıra; Turan Güneş Kültür Merkezi, Karamürsel; İlçe Temsilcilik Binası, Kartepe;  Necip Fazıl Kültür Merkezi, Körfez; Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her yıl gerçekleştirdikleri Mekke’nin fethi programını bu yıl 12 ilçede gerçekleştirecek.

AGD Kocaeli İl Başkanı Samet Gürsoy dernek adına basın açıklamasını gerçekleştirirdi. Programa, Gürsoy’un yanı sıra AGD Kocaeli yönetiminden Kemal Yazıcı, Harun Beyaz, Latif Gökhan Durtaş, Mehmet Alpboğan, Hüseyin Toruk, Serkan Sezer katıldı. 

15 BİN KİŞİLİK KATILIM
Basın açıklamasını yapan AGD Kocaeli İl Başkanı Samet Gürsoy, “Mekke’nin fethi programını 31 Aralık akşamı gerçekleştireceğiz. Mekke’nin fethi bir damla kan dökmeden gerçekleşmiş bir fetihtir. Bu fetih gönüllerin fethidir. Böylesine muazzam fethi anlatmak bizim vazifemizdir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da programı gerçekleştireceğiz. 12 ilçenin tamamında aynı saatte program gerçekleşecek. Birçok gösterimiz bir arada olacak. Kuran-ı Kerim tilaveti şiirler, kum sanatı gösterileri  programımız içinde halkımızı saat 19:00 da her ilçedeki gerçekleştireceğimiz programlarına davet ediyoruz. Bu yıl her ilçenin insanı programlara rahat gelebilsin diye böyle bir program yaptık. Bazı yerlerdeki programlarda insanlar dışarda kalıyordu. 10 bin ile 15 bin arası bir katılım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
PROGRAM YERLERİ
Bütün programlar saat 19:00 da başlayacak olup, Başiskele: Başiskele Kültür Merkezi, Çayırova; Çayırova Kültür Merkezi, Darıca; Adnan Menderes Kültür Merkezi, Derince; Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Dilovası; Dilovası Kültür Merkezi, Gebze; Kapalı Spor Salonu, Gölcük; Kongre  Sarayı, İzmit; Atatürk Kapalı Spor Salonu, Kandıra; Turan Güneş Kültür Merkezi, Karamürsel; İlçe Temsilcilik Binası, Kartepe;  Necip Fazıl Kültür Merkezi, Körfez; Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.