Ağrı Valisinden Başkan Toltar’a ziyaret

Dilovası 23.02.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ağrı Valisinden Başkan Toltar’a ziyaret

Ağrı Valisi Musa Işın, üç günlük Kocaeli gezisinde son durağı Dilovası Belediyesi oldu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından makamında ağırlanan Vali Işın, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan,  Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan, Dilovası Bingöllüler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Güneş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.   BAŞKAN TOLTAR’DAN BİLGİ ALDI   Başkan Toltar tarafından makamında makamında ağırlanan Vali ve beraberindeki heyet çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Toltar, “İlçe olarak Kocaeli’de geleceği en parlak ilçelerden biridir. Beş organize sanayi bölgesi, bir sanayi büyüklüğünde sanayi sitesi, dokuz limanı ile sanayinin kalbidir. Ancak ilçemiz için geçmişten gelen çevre kirliliği sorunu nedeniyle kötü bir imaj sergilenmektedir. İnşallah yakın bir zamanda ilçemiz bu kötü imajından kurtulacak sanayisiyle, Osmangazi Köprüsüyle ve projeleriyle gündeme gelecektir.   HALKIMIZA HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ   Bizde Dilovası Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemiz sanayi bölgesi olmasına karşılık halkımızın ekonomik olarak gelir düzeyi oldukça aşağıdadır. Bunun için ilçemizde sosyal belediyecilik ön plana çıkmaktadır.   SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA ÇALIŞIYORUZ   Bizde sosyal belediyecilik anlamında halkımızın huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 7’den 70’e tüm halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız için sübyan okulları açıyoruz. Gençlerimiz için bilgi evleri, spor alanları açıyoruz. Askerde bulunan gençlerimizin ailelerine destek oluyoruz. Evi barkı olmayan vatandaşımıza ev yapıyoruz. Taziye evlerini hizmete açıyoruz. Annelerimizin spor yapmaları için sportif alanları faaliyete açıyoruz. Dilkart ile ilçemizde çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza destekler veriyoruz.”dedi.   HALKA DOKUNUN   Yapılan hizmetlerden dolayı başkan Toltar’a teşekkür eden Vali Işın, “Ülke olarak artık çok güçlü bir devletiz. Devletimiz sosyal devlet anlayışını tam anlamıyla yerine getirmek için çalışıyor. Bir çok imkanı artık sunuyor. Bizlerde yerel yöneticiler olarak mağdur ve mazlum halkımıza destek olmak için sunulan imkânları halkımıza yansıtmak zorundayız. Yerel belediyeler her ne kadar proje yaparsa yapsın halka dokunmadığı sürece hiçbir başarı elde edemez. Halkın içinde olmalılar, onlara dokunmalı, onlarla oturup kalkmalı, onları dinlemelidir. Yapılan projelerle birlikte halkında yanında olduktan sonra her şey daha kolay olur. Dilovası Belediyesi’nin ve Başkan Toltar’ın başarılı olması bizleri orda mutlu ediyor. Hemşerilerini mutlu ediyor. İnşallah özellikle sosyal belediyecilik anlamında daha güzel projeleri hayata geçirerek hemşerilerinin göğsünü kabartmaya devam eder. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.   
Ağrı Valisi Musa Işın, üç günlük Kocaeli gezisinde son durağı Dilovası Belediyesi oldu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından makamında ağırlanan Vali Işın, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan,  Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan, Dilovası Bingöllüler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Güneş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

 

BAŞKAN TOLTAR’DAN BİLGİ ALDI

 

Başkan Toltar tarafından makamında makamında ağırlanan Vali ve beraberindeki heyet çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Toltar, “İlçe olarak Kocaeli’de geleceği en parlak ilçelerden biridir. Beş organize sanayi bölgesi, bir sanayi büyüklüğünde sanayi sitesi, dokuz limanı ile sanayinin kalbidir. Ancak ilçemiz için geçmişten gelen çevre kirliliği sorunu nedeniyle kötü bir imaj sergilenmektedir. İnşallah yakın bir zamanda ilçemiz bu kötü imajından kurtulacak sanayisiyle, Osmangazi Köprüsüyle ve projeleriyle gündeme gelecektir.

 

HALKIMIZA HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Bizde Dilovası Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemiz sanayi bölgesi olmasına karşılık halkımızın ekonomik olarak gelir düzeyi oldukça aşağıdadır. Bunun için ilçemizde sosyal belediyecilik ön plana çıkmaktadır.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA ÇALIŞIYORUZ

 

Bizde sosyal belediyecilik anlamında halkımızın huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 7’den 70’e tüm halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız için sübyan okulları açıyoruz. Gençlerimiz için bilgi evleri, spor alanları açıyoruz. Askerde bulunan gençlerimizin ailelerine destek oluyoruz. Evi barkı olmayan vatandaşımıza ev yapıyoruz. Taziye evlerini hizmete açıyoruz. Annelerimizin spor yapmaları için sportif alanları faaliyete açıyoruz. Dilkart ile ilçemizde çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza destekler veriyoruz.”dedi.

 

HALKA DOKUNUN

 

Yapılan hizmetlerden dolayı başkan Toltar’a teşekkür eden Vali Işın, “Ülke olarak artık çok güçlü bir devletiz. Devletimiz sosyal devlet anlayışını tam anlamıyla yerine getirmek için çalışıyor. Bir çok imkanı artık sunuyor. Bizlerde yerel yöneticiler olarak mağdur ve mazlum halkımıza destek olmak için sunulan imkânları halkımıza yansıtmak zorundayız. Yerel belediyeler her ne kadar proje yaparsa yapsın halka dokunmadığı sürece hiçbir başarı elde edemez. Halkın içinde olmalılar, onlara dokunmalı, onlarla oturup kalkmalı, onları dinlemelidir. Yapılan projelerle birlikte halkında yanında olduktan sonra her şey daha kolay olur. Dilovası Belediyesi’nin ve Başkan Toltar’ın başarılı olması bizleri orda mutlu ediyor. Hemşerilerini mutlu ediyor. İnşallah özellikle sosyal belediyecilik anlamında daha güzel projeleri hayata geçirerek hemşerilerinin göğsünü kabartmaya devam eder. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.