Ağrılılardan KEDFE’ye ziyaret!

Kocaeli 12.03.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ağrılılardan KEDFE’ye ziyaret!

Geçen hafta yoğun katılım ile hayata geçirilen Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulunda görevli dernek başkanları ile birlikte Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE)’yi ziyaret etti. KEDFE Başkanı Dursun ve yönetimi Ağrılılar Federasyonunu yeni yaptıkları federasyon merkezi binasında ağırladı. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki federasyon yönetim kurulu birbirlerini tanıma imkanı buldu. YILDIRIM VE DURSUNUN DOSTLUKLARI DİKKAT ÇEKTİ Geçmişte iki başkan Dilovası ilçesinin ilçe olma sürecinde kent konseyinden çeşitli sivil platformlarda yöre derneklerinde çalışmış olmaları ortamın sıcak ve içtenliği gözlerden kaçmadı. Samimi dostluk içerisinde geçen ziyaretin sonrasında KEDFE’nin yeni yapılan federasyon merkezi binası gezildi. Başkan Yıldırım Erzurum ili bizim Ağrı ili ile komşu il olması hasebiyle komşunun komşu üzerindeki hakkını gözeterek değerli dostum Tekin Dursun ve Yönetim kurulunu ziyaret edip engin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini beyan etti. Yıldırım ‘KEDFE Kocaeli halkına ve Erzurumlu hemşerilerine örnek çalışmalar yaparak Türkiye gündeminde kurumsal bir kimlik kazanmıştır. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmak karşılık beklemeden fedakarlık yapmaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım KEDFE bu gönüllülük esasını fazlasıyla yaparak Kocaeli’nde hemşerilerini temsil ediyor’ dedi. ‘AĞRILI HEMŞERİLERİMİZE DÜŞEN GÖREV FEDERASYONLARINA SAHİP ÇIKMAKTIR’ KEDFE Başkanı Dursun, “Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun Başkanı sevgili dostum Ömer Yıldırım’ın ve yönetim kurulu çok güzel işler yapacağından kimsenin şüphesi olmasın diyerek, ‘Yıldırım’ı en iyi ben tanırım, başarılı üretken aktif hırslı ve bir o kadar yılmadan mücadeleci bir yapısı olan kardeşimdir. Burada Ağrılı hemşerilerimize düşen görev KADEF’e ve yönetim kurulu arkadaşlarına omuz vererek bu çiçeği burnundaki federasyonlarına sahip çıkmaktır’ dedi. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyon başkanı Yıldırım ve beraberindeki heyet KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a Kuranı-ı Kerim yazılı bir tablo taktim etti. İki komşu il federasyonun ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek karşılıklı fikir alış verişleri yapacaklarına dair sözleşti.

Geçen hafta yoğun katılım ile hayata geçirilen Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulunda görevli dernek başkanları ile birlikte Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE)’yi ziyaret etti. KEDFE Başkanı Dursun ve yönetimi Ağrılılar Federasyonunu yeni yaptıkları federasyon merkezi binasında ağırladı. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki federasyon yönetim kurulu birbirlerini tanıma imkanı buldu.

YILDIRIM VE DURSUNUN DOSTLUKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Geçmişte iki başkan Dilovası ilçesinin ilçe olma sürecinde kent konseyinden çeşitli sivil platformlarda yöre derneklerinde çalışmış olmaları ortamın sıcak ve içtenliği gözlerden kaçmadı. Samimi dostluk içerisinde geçen ziyaretin sonrasında KEDFE’nin yeni yapılan federasyon merkezi binası gezildi. Başkan Yıldırım Erzurum ili bizim Ağrı ili ile komşu il olması hasebiyle komşunun komşu üzerindeki hakkını gözeterek değerli dostum Tekin Dursun ve Yönetim kurulunu ziyaret edip engin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini beyan etti. Yıldırım ‘KEDFE Kocaeli halkına ve Erzurumlu hemşerilerine örnek çalışmalar yaparak Türkiye gündeminde kurumsal bir kimlik kazanmıştır. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmak karşılık beklemeden fedakarlık yapmaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım KEDFE bu gönüllülük esasını fazlasıyla yaparak Kocaeli’nde hemşerilerini temsil ediyor’ dedi.

‘AĞRILI HEMŞERİLERİMİZE DÜŞEN GÖREV FEDERASYONLARINA SAHİP ÇIKMAKTIR’

KEDFE Başkanı Dursun, “Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun Başkanı sevgili dostum Ömer Yıldırım’ın ve yönetim kurulu çok güzel işler yapacağından kimsenin şüphesi olmasın diyerek, ‘Yıldırım’ı en iyi ben tanırım, başarılı üretken aktif hırslı ve bir o kadar yılmadan mücadeleci bir yapısı olan kardeşimdir. Burada Ağrılı hemşerilerimize düşen görev KADEF’e ve yönetim kurulu arkadaşlarına omuz vererek bu çiçeği burnundaki federasyonlarına sahip çıkmaktır’ dedi. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyon başkanı Yıldırım ve beraberindeki heyet KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a Kuranı-ı Kerim yazılı bir tablo taktim etti. İki komşu il federasyonun ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek karşılıklı fikir alış verişleri yapacaklarına dair sözleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.