Ah be Denizli: 0-2

Spor 30.12.2018 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ah be Denizli: 0-2

YEŞİL-BEYAZLILAR ŞAMPİYONLUK İPLERİNİ KULLAR’A KAPTIRDI

Olmayınca olmuyor… 1. Küme B Grubu’nda fırtına gibi esen temsilcimiz Denizli Köyüspor, Kullar ile oynadığı şampiyonluk maçını 2-0 kaybetti. Son 2 haftaya büyük bir avantajla giren Başiskele ekibinin şampiyon olmasına kesin gözle bakılıyor. 1.Küme B Grubu’nda şampiyonluğun kaderini belirleyecek maç dün Gebze’de oynandı. Metin Oktay Stadı’nda aynı puana (34) sahip olduğu Kullar’ı ağırlayan yeşil-beyazlılar, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 yenilerek şampiyonluk umutlarını tüketti. Maça daha iyi konsantre olduğu gözlenen Kullar, dakikalar 28’i gösterdiğinde Mustafa’yla 1-0’ı yakaladı. KULLAR’IN 2 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ Bu yarıda konuk takımın iki topu direkten dönerken, Denizli ise geliştirdiği cılız ataklarla maç boyunca kısır bir oyun ortaya koydu ve ilk yarı Kullar’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Denizli etkili olmaya çalışsa da Kullar defansını geçemedi. Bazı pozisyonlarda ise son vuruş eksikliği yaşayan Soydan Yavuz’un öğrencileri son dakikalarda bir gol daha yiyerek maçı 2-0 kaybetti. 4-1’lik galibiyetin rövanşını net skorla kazanan Başiskele ekibi, son iki haftaya girilen ligde şampiyonluk iplerini tamamen eline aldı. Temsilcilerimiz Denizli ve Dilovası ile arasındaki puan farkını 3’e çıkartan Kullar takımı ikili averajda da üstün durumda.
YEŞİL-BEYAZLILAR ŞAMPİYONLUK İPLERİNİ KULLAR’A KAPTIRDI

Olmayınca olmuyor… 1. Küme B Grubu’nda fırtına gibi esen temsilcimiz Denizli Köyüspor, Kullar ile oynadığı şampiyonluk maçını 2-0 kaybetti. Son 2 haftaya büyük bir avantajla giren Başiskele ekibinin şampiyon olmasına kesin gözle bakılıyor.

1.Küme B Grubu’nda şampiyonluğun kaderini belirleyecek maç dün Gebze’de oynandı. Metin Oktay Stadı’nda aynı puana (34) sahip olduğu Kullar’ı ağırlayan yeşil-beyazlılar, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 yenilerek şampiyonluk umutlarını tüketti. Maça daha iyi konsantre olduğu gözlenen Kullar, dakikalar 28’i gösterdiğinde Mustafa’yla 1-0’ı yakaladı.

KULLAR’IN 2 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ

Bu yarıda konuk takımın iki topu direkten dönerken, Denizli ise geliştirdiği cılız ataklarla maç boyunca kısır bir oyun ortaya koydu ve ilk yarı Kullar’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Denizli etkili olmaya çalışsa da Kullar defansını geçemedi. Bazı pozisyonlarda ise son vuruş eksikliği yaşayan Soydan Yavuz’un öğrencileri son dakikalarda bir gol daha yiyerek maçı 2-0 kaybetti. 4-1’lik galibiyetin rövanşını net skorla kazanan Başiskele ekibi, son iki haftaya girilen ligde şampiyonluk iplerini tamamen eline aldı. Temsilcilerimiz Denizli ve Dilovası ile arasındaki puan farkını 3’e çıkartan Kullar takımı ikili averajda da üstün durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.