Ahbap Gebze’de başkan Can!

Gebze 28.08.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ahbap Gebze’de başkan Can!

Kocaeli’nden ayrılıp şehir statüsüne geçen Ahbap Gebze’de yönetim belirlendi. AHBAP Gebze Şehir Başkanı Ecevit Can oldu.

Türkiye genelinde birçok il ve ilçede özellikle genç nüfusun katılım gösterdiği AHBAP, Gebze’de de örnek projelere imza atmaya hazırlanıyor. Gebze’de belirli bir üye potansiyeline ulaşan Ahbap Kocaeli, Gebze Bölgesi’ni şehir statüsünde değerlendirerek Ahbap Gebze’yi kurdu. Önceki gün Gebze’de toplanarak yönetimini belirleyen AHBAP Gebze’de Başkan Ecevit Can seçildi. Başkan Can’a Özgür Salgın ve Galip Doğan yardımcılık edecek. Gebze’de birçok sosyal sorumluluk projesine imza atacaklarını belirten Ahbap Gebze Şehir Başkanı Ecevit Can, “Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan Ahbap, Gebze’de kuruldu.  SİZLERİ DE BEKLİYORUZ Ahbap; sosyal, kültürel, ekonomik ihtiyaçlara acil erişim zaruretinde olan kişiler için, toplumsal dinamikleri ve dayanışma değerlerini harekete geçirerek, kısa-orta-uzun vadeli çalışmalar yapıyor. Bizler, sürdürülebilir dayanışma modelleri üzerinde çalışma grupları kurup, projeler geliştiriyoruz. Gücünü, cinsiyet, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayırt etmeksizin her insanla eşit dayanışma anlayışından alan Ahbap’ı artık Gebze’de aktif hale getirdik. Gebze’de bulunup bizlere destek olmak isteyen herkesi Ahbap Gebze’ye davet ediyoruz” dedi.
Kocaeli’nden ayrılıp şehir statüsüne geçen Ahbap Gebze’de yönetim belirlendi. AHBAP Gebze Şehir Başkanı Ecevit Can oldu.

Türkiye genelinde birçok il ve ilçede özellikle genç nüfusun katılım gösterdiği AHBAP, Gebze’de de örnek projelere imza atmaya hazırlanıyor. Gebze’de belirli bir üye potansiyeline ulaşan Ahbap Kocaeli, Gebze Bölgesi’ni şehir statüsünde değerlendirerek Ahbap Gebze’yi kurdu. Önceki gün Gebze’de toplanarak yönetimini belirleyen AHBAP Gebze’de Başkan Ecevit Can seçildi. Başkan Can’a Özgür Salgın ve Galip Doğan yardımcılık edecek. Gebze’de birçok sosyal sorumluluk projesine imza atacaklarını belirten Ahbap Gebze Şehir Başkanı Ecevit Can, “Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan Ahbap, Gebze’de kuruldu. 

SİZLERİ DE BEKLİYORUZ
Ahbap; sosyal, kültürel, ekonomik ihtiyaçlara acil erişim zaruretinde olan kişiler için, toplumsal dinamikleri ve dayanışma değerlerini harekete geçirerek, kısa-orta-uzun vadeli çalışmalar yapıyor. Bizler, sürdürülebilir dayanışma modelleri üzerinde çalışma grupları kurup, projeler geliştiriyoruz. Gücünü, cinsiyet, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayırt etmeksizin her insanla eşit dayanışma anlayışından alan Ahbap’ı artık Gebze’de aktif hale getirdik. Gebze’de bulunup bizlere destek olmak isteyen herkesi Ahbap Gebze’ye davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.