AHBAP Kan Verdi

Gebze 02.11.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AHBAP Kan Verdi

Anadolu Halk ve Barış Platformu(AHBAP) Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan, “Kızılay Haftası nedeni ile Kocaeli’de kan verme seferberliği başlattık.” dedi.

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay Haftası kutlanıyor. Kızılay Haftası nedeni ile Kocaeli’de bulunan çeşitli okullardan öğrenciler sivil toplum kuruluşu olan AHBAP Kocaeli’den destek istedi. Kocaeli’deki öğrencilerin isteklerine cevap vereceklerini açıklayan AHBAP Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan, “Kızılay Haftası nedeni ile okullarda Kızılay çadırları kurulmuş.   Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan bir sivil toplum kuruluşu olduğumuz için okul öğrencilerinden ‘Okulumuzda kan verebilir misiniz?’ talebi geldi. Gelen talep doğrultusunda bütün üyelerimizle birlikte kan verme seferberliği başlattık.” diye konuştu.   GEBZE’DEN BAŞLADI AHBAP Kocaeli Gebze İlçe Başkanı Özkan Koç, kan seferberliğinin ilk kanını Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi’nde verdi. Başkan Koç, “Öğrenci arkadaşlarımız AHBAP Kocaeli’ye ulaşarak kan vermemiz doğrultusunda bir talepleri olmuştu. ‘Bir kan 3 Can’ diyerek ilk kan bağışını Gebze’de yaparak kan seferberliğini buradan başlatıyorum.   Bize ulaşarak bu konuda yardım isteyen bütün öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek 1 ünite kan verdi. Öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında öğrencilerden bilgi almayı ihmal etmeyen Başkan Koç, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
Anadolu Halk ve Barış Platformu(AHBAP) Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan, “Kızılay Haftası nedeni ile Kocaeli’de kan verme seferberliği başlattık.” dedi.

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay Haftası kutlanıyor. Kızılay Haftası nedeni ile Kocaeli’de bulunan çeşitli okullardan öğrenciler sivil toplum kuruluşu olan AHBAP Kocaeli’den destek istedi. Kocaeli’deki öğrencilerin isteklerine cevap vereceklerini açıklayan AHBAP Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan, “Kızılay Haftası nedeni ile okullarda Kızılay çadırları kurulmuş.

 

Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan bir sivil toplum kuruluşu olduğumuz için okul öğrencilerinden ‘Okulumuzda kan verebilir misiniz?’ talebi geldi. Gelen talep doğrultusunda bütün üyelerimizle birlikte kan verme seferberliği başlattık.” diye konuştu.

 

GEBZE’DEN BAŞLADI

AHBAP Kocaeli Gebze İlçe Başkanı Özkan Koç, kan seferberliğinin ilk kanını Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi’nde verdi. Başkan Koç, “Öğrenci arkadaşlarımız AHBAP Kocaeli’ye ulaşarak kan vermemiz doğrultusunda bir talepleri olmuştu. ‘Bir kan 3 Can’ diyerek ilk kan bağışını Gebze’de yaparak kan seferberliğini buradan başlatıyorum.

 

Bize ulaşarak bu konuda yardım isteyen bütün öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek 1 ünite kan verdi. Öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında öğrencilerden bilgi almayı ihmal etmeyen Başkan Koç, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.