GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

AHBAP Kocaeli’den Oy Seferberliği

Kocaeli 24.06.2018 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AHBAP Kocaeli’den Oy Seferberliği

AHBAP Kocaeli 24 Haziran seçim günü oy kullanmaya kendi imkânları ile gidemeyen yaşlıları oy kullanmaya götürdü.

24 Haziran 13. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Türkiye’nin bazı illerinde engelliler, bazı illerinde ise yaşlılar AHBAP tarafından oy kullanmaya taşındı. AHBAP Kocaeli ise yaşlıları oy kullanmaya taşıyacak iller arasında yer aldı. 24 Haziran seçim günü AHBAP Kocaeli üyelerine sosyal medya üzerinden ulaşan yaşlılar, oy kullanacağı okullara titizlikle taşındı. AHBAP Kocaeli üyeleri yaptıkları açıklamada, “Ahbap’a birçok yerden önümüzdeki seçimlerde, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oy kullanabilmek için destek istedikleri bilgisi geldi. Seçme hakkını kullanmak isteyip fiziki koşulları nedeniyle kullanamayanlara, Ahbap tabii ki destek olmalı diye düşündük. KİME OY VERDİKLERİNİ BİLMEYECEĞİZ Yaptığımız organizasyonun hiçbir siyasi partisi ile ilişiği yoktur. Oy kullanmaya giden yaşlı vatandaşlarımızın oyunu kime verdiğini bilmeden taşıdık. Yaşlı vatandaşlarımıza eşlik eden tüm Ahbaplarımız asla siyaset, oy, parti konuşmadı. Politikayla ilgilenmiyoruz. İnsanla, hayvanla, doğayla, yardımlaşmayla, sevgiyle ve gerçekle ilgileniyoruz. Ahbap, Sevgi ve gerçeğin peşinde.” ifadelerine yer verildi.
AHBAP Kocaeli 24 Haziran seçim günü oy kullanmaya kendi imkânları ile gidemeyen yaşlıları oy kullanmaya götürdü.

24 Haziran 13. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Türkiye’nin bazı illerinde engelliler, bazı illerinde ise yaşlılar AHBAP tarafından oy kullanmaya taşındı. AHBAP Kocaeli ise yaşlıları oy kullanmaya taşıyacak iller arasında yer aldı. 24 Haziran seçim günü AHBAP Kocaeli üyelerine sosyal medya üzerinden ulaşan yaşlılar, oy kullanacağı okullara titizlikle taşındı. AHBAP Kocaeli üyeleri yaptıkları açıklamada, “Ahbap’a birçok yerden önümüzdeki seçimlerde, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oy kullanabilmek için destek istedikleri bilgisi geldi. Seçme hakkını kullanmak isteyip fiziki koşulları nedeniyle kullanamayanlara, Ahbap tabii ki destek olmalı diye düşündük.

KİME OY VERDİKLERİNİ BİLMEYECEĞİZ

Yaptığımız organizasyonun hiçbir siyasi partisi ile ilişiği yoktur. Oy kullanmaya giden yaşlı vatandaşlarımızın oyunu kime verdiğini bilmeden taşıdık. Yaşlı vatandaşlarımıza eşlik eden tüm Ahbaplarımız asla siyaset, oy, parti konuşmadı. Politikayla ilgilenmiyoruz. İnsanla, hayvanla, doğayla, yardımlaşmayla, sevgiyle ve gerçekle ilgileniyoruz. Ahbap, Sevgi ve gerçeğin peşinde.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.