GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

AHBAP Kocaeli Dilovası’nda Gençlerle Buluştu

Dilovası 22.05.2018 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AHBAP Kocaeli Dilovası’nda Gençlerle Buluştu

AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı Enka Okulları tarafından düzenlenen ‘Sürdürülebilirlik Buluşması’nda gençlere sorumluluk bilinci kazandırdı.

Sosyal sorumluluk projelerine tüm hızıyla devam eden AHBAP Kocaeli üyeleri son projelerini önceki gün Dilovası’nda gerçekleştirdi. AHBAP Kocaeli üyeleri, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’deki Enka Okulları öğrencileri tarafından geliştirilen ‘Sürdürülebilirlik Buluşması’na okul daveti üzerine gençlerle bir araya geldi. AHBAP Kocaeli üyelerine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİK Okula bir stant açarak yapılan sosyal sorumluluk projeleri hakkında öğrencilere bilgi verdiklerini söylen AHBAP Kocaeli üyeleri, “Kocaeli’de birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Farkındalık projelerimize bir yenisini Dilovası Enka Okulları’nda ekledik. Okulda bir stant açarak öğrencilere çalışmalarımız ve AHBAP hakkında bilgi verdik. Karşılaştığımız yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerden aramıza katılmak isteyenlerle görüşmeler sağladık.” diye belirttiler.
AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı Enka Okulları tarafından düzenlenen ‘Sürdürülebilirlik Buluşması’nda gençlere sorumluluk bilinci kazandırdı.

Sosyal sorumluluk projelerine tüm hızıyla devam eden AHBAP Kocaeli üyeleri son projelerini önceki gün Dilovası’nda gerçekleştirdi. AHBAP Kocaeli üyeleri, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’deki Enka Okulları öğrencileri tarafından geliştirilen ‘Sürdürülebilirlik Buluşması’na okul daveti üzerine gençlerle bir araya geldi. AHBAP Kocaeli üyelerine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİK

Okula bir stant açarak yapılan sosyal sorumluluk projeleri hakkında öğrencilere bilgi verdiklerini söylen AHBAP Kocaeli üyeleri, “Kocaeli’de birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Farkındalık projelerimize bir yenisini Dilovası Enka Okulları’nda ekledik. Okulda bir stant açarak öğrencilere çalışmalarımız ve AHBAP hakkında bilgi verdik. Karşılaştığımız yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerden aramıza katılmak isteyenlerle görüşmeler sağladık.” diye belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.