AHBAP Kocaeli Yaşlılar İçin Sahnede

Kocaeli 27.03.2018 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AHBAP Kocaeli Yaşlılar İçin Sahnede

AHBAP Kocaeli ekibi ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısı ile Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette AHBAP Kocaeli ekibi tarafından yaşlılara tiyatro oyunu sergilendi.

‘Yaşlılar Haftası’ dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenleyen AHBAP Kocaeli ekibi, etkinlikler kapsamına Kocaeli Huzurevi’ndeki yaşlılarla vakit geçirdi. Büyüklerinin tecrübelerinden faydalanan ekip, yaşlılarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler. 3 aylık süren hummalı çalışmaların ve provaların ardından ‘Ah-Pub’ isimli tiyatro oyunu yaşlılar için sahnelendi. Büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisinin ardından yaşlılara hediyeler takdim edildi. BÜYÜKLERİMİZİN YANINDAYIZ Doyasıya eğlendiklerini ve kaliteli zaman geçirdiklerini belirten AHBAP Kocaeli ekibi, “Sadece özel günlerde değil her zaman büyüklerimizin yanındayız. Bugün burada birçok büyüğümüzün hayat tecrübelerinden yararlandık. Onlarla keyifli vakit geçirdik. 3 aylık bir çalışmanın ardından ‘Ah-Pub’ isimli tiyatro gösterimizi buradaki büyüklerimiz için ilk kez sergiledik. Bu güzel zamanını bizlere ayıran büyüklerimize ve Kocaeli Huzurevi ekibine teşekkür ederiz.” dedi.
AHBAP Kocaeli ekibi ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısı ile Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette AHBAP Kocaeli ekibi tarafından yaşlılara tiyatro oyunu sergilendi.

‘Yaşlılar Haftası’ dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenleyen AHBAP Kocaeli ekibi, etkinlikler kapsamına Kocaeli Huzurevi’ndeki yaşlılarla vakit geçirdi. Büyüklerinin tecrübelerinden faydalanan ekip, yaşlılarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler. 3 aylık süren hummalı çalışmaların ve provaların ardından ‘Ah-Pub’ isimli tiyatro oyunu yaşlılar için sahnelendi. Büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisinin ardından yaşlılara hediyeler takdim edildi.

BÜYÜKLERİMİZİN YANINDAYIZ

Doyasıya eğlendiklerini ve kaliteli zaman geçirdiklerini belirten AHBAP Kocaeli ekibi, “Sadece özel günlerde değil her zaman büyüklerimizin yanındayız. Bugün burada birçok büyüğümüzün hayat tecrübelerinden yararlandık. Onlarla keyifli vakit geçirdik. 3 aylık bir çalışmanın ardından ‘Ah-Pub’ isimli tiyatro gösterimizi buradaki büyüklerimiz için ilk kez sergiledik. Bu güzel zamanını bizlere ayıran büyüklerimize ve Kocaeli Huzurevi ekibine teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.