19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AHBAP Kocaeli’ye İlkyardım Eğitimi

Kocaeli 27.08.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AHBAP Kocaeli’ye İlkyardım Eğitimi

AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, Eski Sine Kafe’de Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi düzenledi.

Haluk Levent severlerinin kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle farkını ortaya koymaya devam ediyor. AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit’te bulunan Eski Sine Kafe’de üyelerine yönelik Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi düzenledi. HAYATİ BİLGİLER İlkyardım Eğitmeni Doğancan Karataş’ın verdiği eğitimde temel ilkyardımın yaralının kötüleşmesine engel olmak olduğunu belirterek, “Bunun yapmamızın temelinde çevremizden biri her an aniden kalp krizi geçirebilme ihtimali yatıyor. Yanımızda kalp krizi geçiren birine en iyi şekilde nasıl müdahale edebiliriz ya da yaralanan birisine karşı müdahalemiz nasıl olmalı. Bu hayati bilgileri insanlara öğretiyoruz” ifadelerini kullandı.
AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, Eski Sine Kafe’de Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi düzenledi.

Haluk Levent severlerinin kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle farkını ortaya koymaya devam ediyor. AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit’te bulunan Eski Sine Kafe’de üyelerine yönelik Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi düzenledi.

HAYATİ BİLGİLER

İlkyardım Eğitmeni Doğancan Karataş’ın verdiği eğitimde temel ilkyardımın yaralının kötüleşmesine engel olmak olduğunu belirterek, “Bunun yapmamızın temelinde çevremizden biri her an aniden kalp krizi geçirebilme ihtimali yatıyor. Yanımızda kalp krizi geçiren birine en iyi şekilde nasıl müdahale edebiliriz ya da yaralanan birisine karşı müdahalemiz nasıl olmalı. Bu hayati bilgileri insanlara öğretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.