Ahıska Türkleri Gebze’de buluştu!

Gebze 03.04.2019 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ahıska Türkleri Gebze’de buluştu!

İkinci Dünya Savaşı sırasında zulme ve sürgüne maruz kalan Ahıska Türkleri, birlik ve beraberliklerinden taviz vermiyor. Gebze’de Ahıska Türkleri’nin geleneksel buluşması gecesinde kaynaşma ve birlik görüntüleri damga vurdu. Ahıska Türkleri, Gebze’de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. 2.Dünya savaşı yıllarında Rus zulmü ve sürgüne maruz kalan Ahıska Türkleri, birlik ve beraberliklerinden taviz vermiyor. Geleneksel Ahıska Türkleri’nin kaynaşma gecesine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de katılım gösterdi.  Muazzam gecesinde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, konuşmasıyla Ahıska Türkleri’ni onurlandırdı. GECEYİ ONURLANDIRDILAR Kaymakam Güler, Ahıska Türkleri buluşmasında gönüllerde taht kurarken, gecede Gebzeli İş Adamı uzay Mutfak Yönetim Kurulu başkanı İbrahim çiçek de onursal başkan olarak onurlandırılarak plaketini Kaymakam Güler’in elinden aldı. Kocaeli İl Göç idaresi Müdürü olan eski İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, Ahıska Türkleri Derneği Kurucu Başkanı Binalı Osmanlı ve siyasilerle birlikte salonu hınça hınç dolduran hemşehrileri ile birlikte güzel bir gece yaşandı. Ahıska Türkleri’nin onursal Başkanı İbrahim Çiçek, “Bu geceye emeği geçen Dernek başkanımız Halil beye yönetim kuruluna ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ederim.”dedi.

İkinci Dünya Savaşı sırasında zulme ve sürgüne maruz kalan Ahıska Türkleri, birlik ve beraberliklerinden taviz vermiyor. Gebze’de Ahıska Türkleri’nin geleneksel buluşması gecesinde kaynaşma ve birlik görüntüleri damga vurdu.

Ahıska Türkleri, Gebze’de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. 2.Dünya savaşı yıllarında Rus zulmü ve sürgüne maruz kalan Ahıska Türkleri, birlik ve beraberliklerinden taviz vermiyor. Geleneksel Ahıska Türkleri’nin kaynaşma gecesine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de katılım gösterdi.  Muazzam gecesinde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, konuşmasıyla Ahıska Türkleri’ni onurlandırdı.

GECEYİ ONURLANDIRDILAR

Kaymakam Güler, Ahıska Türkleri buluşmasında gönüllerde taht kurarken, gecede Gebzeli İş Adamı uzay Mutfak Yönetim Kurulu başkanı İbrahim çiçek de onursal başkan olarak onurlandırılarak plaketini Kaymakam Güler’in elinden aldı. Kocaeli İl Göç idaresi Müdürü olan eski İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, Ahıska Türkleri Derneği Kurucu Başkanı Binalı Osmanlı ve siyasilerle birlikte salonu hınça hınç dolduran hemşehrileri ile birlikte güzel bir gece yaşandı. Ahıska Türkleri’nin onursal Başkanı İbrahim Çiçek, “Bu geceye emeği geçen Dernek başkanımız Halil beye yönetim kuruluna ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.