GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ahmet Alemdar Öldü

Darıca 12.02.2017 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ahmet Alemdar Öldü

Darıca Sanayici ve İşadamları derneğinin Kurucu Üyesi ve Onursal başkanı İşadamı Ahmet Alemdar vefat etti.

Yıllarca Darıca G.B'nde yönetim kurulu üyeliği yapan, Darıca Polisini Yaşatma Derneği'nin ve Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kurucularından Ahmet Alemdar hayata veda etti. Alemdar'ın cenazesi yarın (pazartesi) öğle namazına müteakip Darıca Kavala Camii'nnde kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Darıca Sanayici ve İşadamları derneğinin Kurucu Üyesi ve Onursal başkanı İşadamı Ahmet Alemdar vefat etti.

Yıllarca Darıca G.B'nde yönetim kurulu üyeliği yapan, Darıca Polisini Yaşatma Derneği'nin ve Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kurucularından Ahmet Alemdar hayata veda etti. Alemdar'ın cenazesi yarın (pazartesi) öğle namazına müteakip Darıca Kavala Camii'nnde kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.