19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aican ve Mine muradna erdi

Gebze 28.04.2019 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aican ve Mine muradna erdi

Gebze bölgesi yerel basının tecrübeli isimlerinden İrfan Yormaz'ın kendisi gibi gazeteci olan oğlu Alican Erkılıç Yormaz, meslektaşı Mine Bekiroğlu ile hayatını birleştiriyor. Adana eşrafından Elif- Adnan Bekiroğlu çiftinin gazeteci kızları Mine Bekiroğlu ile geçtiğimiz aylarda nişan törenini gerçekleştiren Alican Erkılıç Yormaz  Gebze Mutlukent Grand Toprak düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düenlenen düğün törenine bölgemizin iş, siyaset ve spor dünyasından önemli isimler katıldı. Ercan Dalkılıç, Özhan Öztürk Serap ve İlker Çakır çifti, Nihat Yıldırım, Yakup ve Nilgün Yönten çifti, Kayhan Özler, Özcan Dal, Şahin ve Yücel Yılmazel, Baran Aydın, Nevzat Gülmen, Mustafa Yıldıztekin gibi bölgemizin iş siyaset ve spor dünyasının isimleri katıldı. Çiftin nikahı da düğün öncesi yapılan törenle kıyılırken, davetliler genç çiftin mutluluğunu gecenin ilerleyen saatlerine kadar paylaştılar. Hedef Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz

Gebze bölgesi yerel basının tecrübeli isimlerinden İrfan Yormaz'ın kendisi gibi gazeteci olan oğlu Alican Erkılıç Yormaz, meslektaşı Mine Bekiroğlu ile hayatını birleştiriyor. Adana eşrafından Elif- Adnan Bekiroğlu çiftinin gazeteci kızları Mine Bekiroğlu ile geçtiğimiz aylarda nişan törenini gerçekleştiren Alican Erkılıç Yormaz  Gebze Mutlukent Grand Toprak düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düenlenen düğün törenine bölgemizin iş, siyaset ve spor dünyasından önemli isimler katıldı. Ercan Dalkılıç, Özhan Öztürk Serap ve İlker Çakır çifti, Nihat Yıldırım, Yakup ve Nilgün Yönten çifti, Kayhan Özler, Özcan Dal, Şahin ve Yücel Yılmazel, Baran Aydın, Nevzat Gülmen, Mustafa Yıldıztekin gibi bölgemizin iş siyaset ve spor dünyasının isimleri katıldı. Çiftin nikahı da düğün öncesi yapılan törenle kıyılırken, davetliler genç çiftin mutluluğunu gecenin ilerleyen saatlerine kadar paylaştılar.

Hedef Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.