Aile ve İşyeri Hekimleri, Medical Park’ın ev sahipliğinde buluştu

Kocaeli 25.02.2017 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aile ve İşyeri Hekimleri, Medical Park’ın ev sahipliğinde buluştu

Medical Park Hastaneler Grubu’na bağlı ilimizdeki iki büyük hastane VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanesi, yine ilimizde hizmet veren aile hekimleri ve işyeri hekimlerini, moral motivasyon gecesinde bir araya getirdi.

      CEVİZDİBİ’NDE EĞLENDİLER   Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye beldesindeki Cevizdibi Otel & Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Nazlıhan Alkan, Melih Bayrak, Erol Turan, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) Başkanı Dr. Recep Pehlivan, her iki hastanenin de yönetici ve doktorlarının yanı sıra yaklaşık 150 aile hekimi ve işyeri hekimi katıldı.   ŞAHİN: “SİZLERDEN BİRİYİM”   Gecenin açılış konuşmasını KAHED Başkanı Dr. Recep Pehlivan yaptı. Pehlivan, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanesi’nin derneğimize ve aile hekimlerine verdiği desteklerden ötürü minnetarız. Böyle güzel bir gece de bizleri bir araya getirdikleri için tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Pehlivan’ın ardından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin söz aldı. Şahin, “Uzun yıllar kamu hastanelerinde çalıştım. Bende sizlerden biri sayılırım. Sektörümüz gereği aile ve işyeri hekimleri ile sık sık bir araya geliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Geceye katılan herkese teşekkürler” dedi. Şahin’in ardından son konuşmacı olarak söz alan Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, “Kocaeli’de grubumuza bağlı iki dev hastanenin gücüne güç katan değerlerden biri de aile hekimlerimiz ve işyeri hekimlerimiz. Bu güzel gecenin organize olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde geceye katılan herkes gönüllerince eğlendi. Gecenin finalinde İzmir Marşı, tüm davetliler tarafından hep bir ağızdan söylendi.   EV SAHİPLERİ- Cevizdibi Restaurant’ta düzenlenen gecenin ev sahipliğini üstlenen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Nazlıhan Alkan, Melih Bayrak, Erol Turan, Medical Park Hastaneler Grubu Kurumsal Pazarlama Müdürü Burak Ünal, Misafir Hizmetleri Müdürü Vildan Önver ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Kalyoncu Tosun birlikte görülüyor.   KAHED- Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) Başkanı Dr. Recep Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri geceye büyük ilgi gösterdiler.   TANIŞIP KAYNAŞTILAR- Geceye katılan aile hekimleri ve işyeri hekimleri, aynı masayı paylaştılar ve tanışıp kaynaşma fırsatı buldular.   ŞAHİN- VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Nazlıhan Alkan, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Haluk Akbaş ve Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Kıvrak birlikte görülüyor.   ÇOK EĞLENDİLER- Cevizdibi Restaurant’ta düzenlenen geceye katılan aile ve işyeri hekimleri, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip moral motivasyon depoladılar.
Medical Park Hastaneler Grubu’na bağlı ilimizdeki iki büyük hastane VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanesi, yine ilimizde hizmet veren aile hekimleri ve işyeri hekimlerini, moral motivasyon gecesinde bir araya getirdi.

 

 

 

CEVİZDİBİ’NDE EĞLENDİLER

 

Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye beldesindeki Cevizdibi Otel & Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Nazlıhan Alkan, Melih Bayrak, Erol Turan, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) Başkanı Dr. Recep Pehlivan, her iki hastanenin de yönetici ve doktorlarının yanı sıra yaklaşık 150 aile hekimi ve işyeri hekimi katıldı.

 

ŞAHİN: “SİZLERDEN BİRİYİM”

 

Gecenin açılış konuşmasını KAHED Başkanı Dr. Recep Pehlivan yaptı. Pehlivan, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanesi’nin derneğimize ve aile hekimlerine verdiği desteklerden ötürü minnetarız. Böyle güzel bir gece de bizleri bir araya getirdikleri için tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Pehlivan’ın ardından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin söz aldı. Şahin, “Uzun yıllar kamu hastanelerinde çalıştım. Bende sizlerden biri sayılırım. Sektörümüz gereği aile ve işyeri hekimleri ile sık sık bir araya geliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Geceye katılan herkese teşekkürler” dedi. Şahin’in ardından son konuşmacı olarak söz alan Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, “Kocaeli’de grubumuza bağlı iki dev hastanenin gücüne güç katan değerlerden biri de aile hekimlerimiz ve işyeri hekimlerimiz. Bu güzel gecenin organize olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde geceye katılan herkes gönüllerince eğlendi. Gecenin finalinde İzmir Marşı, tüm davetliler tarafından hep bir ağızdan söylendi.

 

EV SAHİPLERİ- Cevizdibi Restaurant’ta düzenlenen gecenin ev sahipliğini üstlenen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal İbanoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Nazlıhan Alkan, Melih Bayrak, Erol Turan, Medical Park Hastaneler Grubu Kurumsal Pazarlama Müdürü Burak Ünal, Misafir Hizmetleri Müdürü Vildan Önver ve Pazarlama Sorumlusu Duygu Kalyoncu Tosun birlikte görülüyor.

 

KAHED- Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) Başkanı Dr. Recep Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri geceye büyük ilgi gösterdiler.

 

TANIŞIP KAYNAŞTILAR- Geceye katılan aile hekimleri ve işyeri hekimleri, aynı masayı paylaştılar ve tanışıp kaynaşma fırsatı buldular.

 

ŞAHİN- VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Nazlıhan Alkan, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Haluk Akbaş ve Anestezi Uzmanı Dr. Volkan Kıvrak birlikte görülüyor.

 

ÇOK EĞLENDİLER- Cevizdibi Restaurant’ta düzenlenen geceye katılan aile ve işyeri hekimleri, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip moral motivasyon depoladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.