19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Çayırova'da Gündem FETÖ

Çayırova 07.11.2017 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Çayırova'da Gündem FETÖ

Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Ali Osman Gür nezaretinde toplandı.

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısının en önemli gündem meddesi yarın Kandıra'da devam edecek FETÖ davası oluşturdu. Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Ali osman Gür ile birlikte yarın saat 10.00'da başlayacak olan dava duruşmasını takip etmek üzere bu ilçeye hareket edecekler. Saat 08.30'da Teşkilat binasında bir araya gelecek olan yönetim kurulu hep birlikte Kandıra'ya hareket ederek duruşmayı yerinde takip edecekler. KARAOSMANOĞLU GELİYOR Toplantının diğer bir gündem maddesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun perşembe günü ileçe teşkilatına yapacağı ziyaret oldu. Gerçekleşen kongrelerin ardından hem ilçe ana kademe hem de gençlik kollarının yeni dönem yönetimlerinin belirlenmesinin ardından ilk kez Çayırova Ak parti ilçe Teşkilatı'nı ziyaret edcek olan Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Aliosman Gür ve İbrahimGüler ile birlikte yeni dönem yönetimlerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar temennisinde bulunacak.
Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını İlçe Başkanı Ali Osman Gür nezaretinde toplandı.

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısının en önemli gündem meddesi yarın Kandıra'da devam edecek FETÖ davası oluşturdu. Çayırova Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Ali osman Gür ile birlikte yarın saat 10.00'da başlayacak olan dava duruşmasını takip etmek üzere bu ilçeye hareket edecekler. Saat 08.30'da Teşkilat binasında bir araya gelecek olan yönetim kurulu hep birlikte Kandıra'ya hareket ederek duruşmayı yerinde takip edecekler.

KARAOSMANOĞLU GELİYOR

Toplantının diğer bir gündem maddesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun perşembe günü ileçe teşkilatına yapacağı ziyaret oldu. Gerçekleşen kongrelerin ardından hem ilçe ana kademe hem de gençlik kollarının yeni dönem yönetimlerinin belirlenmesinin ardından ilk kez Çayırova Ak parti ilçe Teşkilatı'nı ziyaret edcek olan Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Aliosman Gür ve İbrahimGüler ile birlikte yeni dönem yönetimlerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar temennisinde bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.