Ak Çayırova'da İCRA Hazır

Çayırova 16.01.2019 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Çayırova'da İCRA Hazır

Çayırova Ak parti İlçe Başkanlığı yeni dönem yönetim kurulunu belirlemesinin ardından yürütme kurulunde görev yapacak isimleri de oluşturdu.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan'a yeni dönemde yardımcılık görevinde bulunacak olan birim başkanları şu şekilde oluşturuldu. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: AŞKI DUMAN Teşkilat Başkanı: ŞAHİN ÇAT Seçim İşleri Başkanı: HÜSEYİN NARMAN Tanıtım ve Medya Başkanı: BAHADIR BÜYÜKKELEŞ  Sosyal İşler Başkanı: DAVUT AYDEMİR Yerel Yönetimler Başkanı: FERHAT KARABULUT  Ekonomi İşleri Başkanı : EKREM ÇEVİK Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı: AYŞİN BALCILAR Mali ve İdari İşler Başkanı : HAMİDE UYGUN İlçe Sekreteri : YAVUZ KOÇ
Çayırova Ak parti İlçe Başkanlığı yeni dönem yönetim kurulunu belirlemesinin ardından yürütme kurulunde görev yapacak isimleri de oluşturdu.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan'a yeni dönemde yardımcılık görevinde bulunacak olan birim başkanları şu şekilde oluşturuldu.

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: AŞKI DUMAN
Teşkilat Başkanı: ŞAHİN ÇAT
Seçim İşleri Başkanı: HÜSEYİN NARMAN
Tanıtım ve Medya Başkanı: BAHADIR BÜYÜKKELEŞ 
Sosyal İşler Başkanı: DAVUT AYDEMİR
Yerel Yönetimler Başkanı: FERHAT KARABULUT 
Ekonomi İşleri Başkanı : EKREM ÇEVİK
Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı: AYŞİN BALCILAR
Mali ve İdari İşler Başkanı : HAMİDE UYGUN
İlçe Sekreteri : YAVUZ KOÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.