19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Çayırova’da temayülden Servet Günay çıktı!

Siyaset 02.09.2020 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Çayırova’da temayülden Servet Günay çıktı!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında adaydan öne çıkan isimin Servet Günay olduğu iddia edildi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nın 13 Eylül Pazar Günü Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de yapılacak ilçe kongresi öncesi temayül yapıldı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine gerçekleşen temayüle ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle, ilçe belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarından büyük bir katılım oldu. Partililerin 105 KİŞİDEN 90’I OYUNU KULLANDI Oy kullanma hakkı bulunan 105 kişiden 90’ı temayüle katıldı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkan yardımcıları ve yöneticiler de temyülde ilçe teşkilatını yalnız bırakmadı. Başkan Ellibeş, “Türkiye büyük bir atılım dönemi içine girdiği sırada teşkilatlarımızın coşku ve partisine bağlılığı bizler için çok önemli. Çayırova’da bu birlikteliği ve sahiplenmeyi görmekten mutluluk duyduk” dedi. TEMAYÜLDEN SERVET GÜNAY ÇIKTI Temayül yoklamasında oy kullanma hakkı bulunan 105 kişiden 90’ı katılım gösterdi. Oy kullananlar ilçe başkanı olarak görmek istediği isimleri sıraladı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin hazır bulunduğu temayül yoklamasında ise 9 adaydan öne çıkan isimin Servet Günay olduğu iddia edildi. Elde edilen bilgilere göre oy kullanma hakkı bulunan 90 parti üyesi, İdris Demir, Vahit Terzi, Mahmut Çelik, Bahadır Büyükkeleş, Ferhat Karabulut, Selim Ekinci, Servet Günay, Şevket Külte ve Ali Osman Gür'den oluşan 9 isim için oy verdi. İlçe başkanlığı için aday adayı konumunda bulunan bu 9 isimden ise Servet Günay’ın temayülden önce çıktığı gelen bilgiler arasında.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında adaydan öne çıkan isimin Servet Günay olduğu iddia edildi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nın 13 Eylül Pazar Günü Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de yapılacak ilçe kongresi öncesi temayül yapıldı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine gerçekleşen temayüle ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle, ilçe belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarından büyük bir katılım oldu. Partililerin

105 KİŞİDEN 90’I OYUNU KULLANDI

Oy kullanma hakkı bulunan 105 kişiden 90’ı temayüle katıldı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkan yardımcıları ve yöneticiler de temyülde ilçe teşkilatını yalnız bırakmadı. Başkan Ellibeş, “Türkiye büyük bir atılım dönemi içine girdiği sırada teşkilatlarımızın coşku ve partisine bağlılığı bizler için çok önemli. Çayırova’da bu birlikteliği ve sahiplenmeyi görmekten mutluluk duyduk” dedi.

TEMAYÜLDEN SERVET GÜNAY ÇIKTI

Temayül yoklamasında oy kullanma hakkı bulunan 105 kişiden 90’ı katılım gösterdi. Oy kullananlar ilçe başkanı olarak görmek istediği isimleri sıraladı. AK Parti İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin hazır bulunduğu temayül yoklamasında ise 9 adaydan öne çıkan isimin Servet Günay olduğu iddia edildi. Elde edilen bilgilere göre oy kullanma hakkı bulunan 90 parti üyesi, İdris Demir, Vahit Terzi, Mahmut Çelik, Bahadır Büyükkeleş, Ferhat Karabulut, Selim Ekinci, Servet Günay, Şevket Külte ve Ali Osman Gür'den oluşan 9 isim için oy verdi. İlçe başkanlığı için aday adayı konumunda bulunan bu 9 isimden ise Servet Günay’ın temayülden önce çıktığı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.