19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Çayırova hazır!

Çayırova 09.01.2019 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Çayırova hazır!

AK Parti Çayırova, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Aday tanıtım programı öncesi olağanüstü toplandı. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova teşkilatlarının üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğini belirterek, Erdoğan’ı ağırlamaya hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Aday tanıtım programı öncesi teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Haftalık yönetim kurulu toplantısı Erdoğan’ın ilimize gelecek olması nedeniyle Gençlik ve Kadın Kolları’nın da katılımıyla yoğun bir şekilde icra edildi. İlçe Başkanı Ekrem Karahan öncülüğünde yapılan toplantıda Erdoğan hazırlıkları masaya yatırıldı. Aday tanıtımında partililerin yapacağı görevlerin yanı sıra program öncesi hazırlıklar da masaya yatırıldı. ÇAYIROVA FARKINI GÖSTERECEK Olağanüstü icra edilen toplantıda AK Parti Çayırova, işi ince eleyip sık dokudu. Her ayrıntı Ekrem Karahan başkanlığında değerlendirilirken, Çayırova tanıtım programına damga vurmaya hazırlanıyor. Başta gençler olmak üzere tüm teşkilat mensuplarıyla Çayırova’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazır olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Karahan, Cumhurbaşkanını ağırlayacak oldukları için heyecanlı olduklarını söyledi.  Karahan, “Çayırova Teşkilatları olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. Dünya liderimizi 8 ay sonra yeniden ilimizde ağırlamanın heyecanını bu sefer farklı bir şekilde yaşıyoruz. Çayırova Teşkilatları belediye başkan adaylarıyla beraber 31 Mart seçimlerinde en iyi sonucu olacaktır. Aday tanıtım programında da Çayırova farkını gösterecektir.”dedi. HABER: ÖMÜR KAVRAN
AK Parti Çayırova, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Aday tanıtım programı öncesi olağanüstü toplandı. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova teşkilatlarının üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğini belirterek, Erdoğan’ı ağırlamaya hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Aday tanıtım programı öncesi teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Haftalık yönetim kurulu toplantısı Erdoğan’ın ilimize gelecek olması nedeniyle Gençlik ve Kadın Kolları’nın da katılımıyla yoğun bir şekilde icra edildi. İlçe Başkanı Ekrem Karahan öncülüğünde yapılan toplantıda Erdoğan hazırlıkları masaya yatırıldı. Aday tanıtımında partililerin yapacağı görevlerin yanı sıra program öncesi hazırlıklar da masaya yatırıldı.

ÇAYIROVA FARKINI GÖSTERECEK

Olağanüstü icra edilen toplantıda AK Parti Çayırova, işi ince eleyip sık dokudu. Her ayrıntı Ekrem Karahan başkanlığında değerlendirilirken, Çayırova tanıtım programına damga vurmaya hazırlanıyor. Başta gençler olmak üzere tüm teşkilat mensuplarıyla Çayırova’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazır olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Karahan, Cumhurbaşkanını ağırlayacak oldukları için heyecanlı olduklarını söyledi.  Karahan, “Çayırova Teşkilatları olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. Dünya liderimizi 8 ay sonra yeniden ilimizde ağırlamanın heyecanını bu sefer farklı bir şekilde yaşıyoruz. Çayırova Teşkilatları belediye başkan adaylarıyla beraber 31 Mart seçimlerinde en iyi sonucu olacaktır. Aday tanıtım programında da Çayırova farkını gösterecektir.”dedi.

HABER: ÖMÜR KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.