AK DARICA POLİSİ’NİN YANINDA!

Darıca 01.01.2017 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK DARICA POLİSİ’NİN YANINDA!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimleri ile birlikte yeni yıl gecesi Emniyet güçlerini yalnız bırakmayarak “yanınızdayız” mesajı verdiler.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimleri önceki gün gece Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstasyon Polis Merkezi’ne giderek burada emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. AK DARICA’DAN POLİSLERE TATLI İKRAMI Bıyık ve beraberindekiler Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek burada Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ı ve polis teşkilatını ziyaret ettiler. Bıyık, ziyaret ile ilgili olarak, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı olarak, Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hasan Aydoğan müdürümüz teşkilatının başında ve polislerimiz gururlu bir şekilde bizleri karşıladılar. AK Parti Darıca olarak gecesini gündüzünü katarak bizleri ve ülkemizi koruyan polislerimize onların yalnız olmadıklarını göstermek adına böyle bir moral ziyaretini gerçekleştirdik. Soğuk kış gününde vatandaşların yılbaşını güvenli ve huzur dolu geçirmesi için görevinin başında olan polis ekiplerine bayrağımızı ve bunun yanı sıra da tatlı ikramında bulunarak, yeni yıllarını kutladık” ifadelerini kullandı. BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ise, İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık önderliğinde AK Parti Darıca Gençlik Kolları olarak, Darıca İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ı akabinde ise İstasyon Polis Merkezi'mizi ziyaret ederek Emniyet mensubu arkadaşlarımızla sohbet ettik. Onlar Vatan'ı Millet'i için gece gündüz demeden canını hiçe sayarak görev yapan, Aslan polislerimizin duacısıyız. Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz..!” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimleri ile birlikte yeni yıl gecesi Emniyet güçlerini yalnız bırakmayarak “yanınızdayız” mesajı verdiler.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yönetimleri önceki gün gece Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstasyon Polis Merkezi’ne giderek burada emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.

AK DARICA’DAN POLİSLERE TATLI İKRAMI

Bıyık ve beraberindekiler Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek burada Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ı ve polis teşkilatını ziyaret ettiler. Bıyık, ziyaret ile ilgili olarak, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı olarak, Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hasan Aydoğan müdürümüz teşkilatının başında ve polislerimiz gururlu bir şekilde bizleri karşıladılar. AK Parti Darıca olarak gecesini gündüzünü katarak bizleri ve ülkemizi koruyan polislerimize onların yalnız olmadıklarını göstermek adına böyle bir moral ziyaretini gerçekleştirdik. Soğuk kış gününde vatandaşların yılbaşını güvenli ve huzur dolu geçirmesi için görevinin başında olan polis ekiplerine bayrağımızı ve bunun yanı sıra da tatlı ikramında bulunarak, yeni yıllarını kutladık” ifadelerini kullandı.

BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ise, İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık önderliğinde AK Parti Darıca Gençlik Kolları olarak, Darıca İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ı akabinde ise İstasyon Polis Merkezi'mizi ziyaret ederek Emniyet mensubu arkadaşlarımızla sohbet ettik. Onlar Vatan'ı Millet'i için gece gündüz demeden canını hiçe sayarak görev yapan, Aslan polislerimizin duacısıyız. Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz..!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.