Ak Darıca Başbakana Hazır

Darıca 23.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Darıca Başbakana Hazır

Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı tarafından gerek vatandaşların gerekse partililerin İzmit’e ulaşımı için de bir planlama yapıldı. Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ait mahalle başkanlıkları önünden ve ilçe teşkilat binası önünden tüm partili ve vatandaşlar için otobüsler hazır olacak. Gençlik kolları için 10.30’da kalkacak olan araçların ardından ana kademe ve kjadın kolları yönetimleri için otobüslerin kalkış saati 11.00 olarak planlandı. Hafta içinde bir çok sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ziyaret eden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşecek olan il kongresine aracı olmayan dernek ve diğer stk temsilcilerine de ulaşım noktasında gerekli çalışmaları tamamladı. Salonda yer bulmak açısından erken saatlerde gençlik kollarının ulaşımına öncelik veren Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı, Pazar günü gerçekleşecek olan il kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı tarafından gerek vatandaşların gerekse partililerin İzmit’e ulaşımı için de bir planlama yapıldı. Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ait mahalle başkanlıkları önünden ve ilçe teşkilat binası önünden tüm partili ve vatandaşlar için otobüsler hazır olacak. Gençlik kolları için 10.30’da kalkacak olan araçların ardından ana kademe ve kjadın kolları yönetimleri için otobüslerin kalkış saati 11.00 olarak planlandı. Hafta içinde bir çok sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ziyaret eden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşecek olan il kongresine aracı olmayan dernek ve diğer stk temsilcilerine de ulaşım noktasında gerekli çalışmaları tamamladı. Salonda yer bulmak açısından erken saatlerde gençlik kollarının ulaşımına öncelik veren Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı, Pazar günü gerçekleşecek olan il kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.