19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘AK Darıca’ çok güçlü!

Siyaset 05.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘AK Darıca’ çok güçlü!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Şubat ayı olağan grup toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Pek çok konunun masaya yatırıldığı toplantıda İlçe Başkanı Ufuk Acay, aynı aşkla aynı enerjiyle çalışmalarına devam edeceklerini ve çalışma azmiyle sahada olacaklarını söyledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde meclis üyelerinin de katılımıyla birlikte Şubat ayı olağan grup toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. BAŞKAN BIYIK DA KATILDI AK Parti Darıca’da yoğun mesai yaşanıyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde meclis üyelerinin de katılımıyla birlikte gerçekleşen toplantı parti binasında gerçekleşti. AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı toplantıda partinin çalışmaları adına görüş alışverişinde bulunuldu. Saha içi ve saha dışı çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda bundan sonrası adına gelecek planlaması yapıldı. AYNI ENERJİYLE DEVAM Pek çok konunun masaya yatırıldığı ve pek çok kararın alındığı toplantı bir saati aşkın sürerken partililer aynı aşkla aynı enerjiyle çalışmalarına devam edeceklerini ve çalışma azmiyle sahada olacaklarını ifade ettiler. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,  “Aldığımız kararlar partimize hayırlı olsun. Verimli ve güzel bir toplantı oldu. Bundan sonrası adına da güzel ve hayırlı çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Şubat ayı olağan grup toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Pek çok konunun masaya yatırıldığı toplantıda İlçe Başkanı Ufuk Acay, aynı aşkla aynı enerjiyle çalışmalarına devam edeceklerini ve çalışma azmiyle sahada olacaklarını söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde meclis üyelerinin de katılımıyla birlikte Şubat ayı olağan grup toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı.

BAŞKAN BIYIK DA KATILDI

AK Parti Darıca’da yoğun mesai yaşanıyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde meclis üyelerinin de katılımıyla birlikte gerçekleşen toplantı parti binasında gerçekleşti. AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı toplantıda partinin çalışmaları adına görüş alışverişinde bulunuldu. Saha içi ve saha dışı çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda bundan sonrası adına gelecek planlaması yapıldı.

AYNI ENERJİYLE DEVAM

Pek çok konunun masaya yatırıldığı ve pek çok kararın alındığı toplantı bir saati aşkın sürerken partililer aynı aşkla aynı enerjiyle çalışmalarına devam edeceklerini ve çalışma azmiyle sahada olacaklarını ifade ettiler. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,  “Aldığımız kararlar partimize hayırlı olsun. Verimli ve güzel bir toplantı oldu. Bundan sonrası adına da güzel ve hayırlı çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.