Ak Darıca'da Cumhurbaşkanlı Toplantı

Darıca 04.04.2017 - 21:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Darıca'da Cumhurbaşkanlı Toplantı

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

16 Nisan'da gerçekleşecek olan halk oylaması öncesinde ki Seçim Koordinasyon Merkezi odaklı çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı eksiksiz gerçekleşti. Toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon kanalında canlı yayınlanan programı yönetim kurulu üyeleri tarafından takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını dinleyen Ak parti İlçe Teşkilat mensupları daha sonra toplantı odasına geçerek gündem maddlerini görüştüler. DArıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize yaptığı açıklamada, "Vatandaşın sevinçli ve hüzünlü günlerinde her daim yanlarında olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: “İlçe SKM Programımız dâhilinde Darıca’da dolu dolu programlar yapıyoruz. Yöresel derneklerimizin programlarına katılarak Yeni Anayasa’mızı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini halkımıza anlattık. Ayrıca Darıca’da yeni evlenen çiftlerimizin düğünlerine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Çalışmalarımız Referandum gününe kadar aralıksız dürecek. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını Referandum günü alacağız” dedi.   HABER: Adnan Ayvaz    
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

16 Nisan'da gerçekleşecek olan halk oylaması öncesinde ki Seçim Koordinasyon Merkezi odaklı çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı eksiksiz gerçekleşti. Toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon kanalında canlı yayınlanan programı yönetim kurulu üyeleri tarafından takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını dinleyen Ak parti İlçe Teşkilat mensupları daha sonra toplantı odasına geçerek gündem maddlerini görüştüler. DArıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize yaptığı açıklamada, "Vatandaşın sevinçli ve hüzünlü günlerinde her daim yanlarında olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: “İlçe SKM Programımız dâhilinde Darıca’da dolu dolu programlar yapıyoruz. Yöresel derneklerimizin programlarına katılarak Yeni Anayasa’mızı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini halkımıza anlattık. Ayrıca Darıca’da yeni evlenen çiftlerimizin düğünlerine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Çalışmalarımız Referandum gününe kadar aralıksız dürecek. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını Referandum günü alacağız” dedi.  

HABER: Adnan Ayvaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.