19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Darıca'da HELALLEŞME!

Darıca 01.11.2018 - 23:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Darıca'da HELALLEŞME!

AK Parti Darıca’nın 50.Genişletilmiş Danışma Toplantısı münasebetiyle toplandığı buluşmada, 9.yılına giren İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık damga vurdu. Hınca hınç dolan salonda, bir o kadar insan ayakta kaldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktığı anda bir anda karanfiller sahneye doğru atıldı, Muzaffer Bıyık’a sevgi gösterilerini karanfiller ve sloganlar ile ileten AK Parti ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle yöneticileri tek yürek oldular. 8 dakikaklık geçmişten günümüze adı verilen bir video ile Muzaffer Bıyık anılarını tazeledi. Gençlik kollarının açmış olduğu ‘Bu bir veda değil bu bir fatihadır’ pankartı ise dikkat çekti. BASINA KAPALI BÖLÜMDE HELALLEŞME Toplantının basına kapalı olduğu bölümde Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık istifasını henüz vermese de partilileri ile helalleşti. Muzaffer Bıyık için hazırlanan videoda Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinden ‘BEDEN ÖLÜR, ÇÜRÜR; CANA BAKIN SİZ’ - ‘KİM KİMİNLE YÜRÜR, ONA BAKIN SİZ’ cümleleri alkış aldı.

AK Parti Darıca’nın 50.Genişletilmiş Danışma Toplantısı münasebetiyle toplandığı buluşmada, 9.yılına giren İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık damga vurdu. Hınca hınç dolan salonda, bir o kadar insan ayakta kaldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktığı anda bir anda karanfiller sahneye doğru atıldı, Muzaffer Bıyık’a sevgi gösterilerini karanfiller ve sloganlar ile ileten AK Parti ilçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle yöneticileri tek yürek oldular. 8 dakikaklık geçmişten günümüze adı verilen bir video ile Muzaffer Bıyık anılarını tazeledi. Gençlik kollarının açmış olduğu ‘Bu bir veda değil bu bir fatihadır’ pankartı ise dikkat çekti.

BASINA KAPALI BÖLÜMDE HELALLEŞME

Toplantının basına kapalı olduğu bölümde Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık istifasını henüz vermese de partilileri ile helalleşti. Muzaffer Bıyık için hazırlanan videoda Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinden ‘BEDEN ÖLÜR, ÇÜRÜR; CANA BAKIN SİZ’ - ‘KİM KİMİNLE YÜRÜR, ONA BAKIN SİZ’ cümleleri alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.