Ak Darıca'da Seçim İşleri Şakar'da

Darıca 15.01.2019 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Darıca'da Seçim İşleri Şakar'da

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı yeni döneminde Ufuk Acay'a başkan yardımcılığı görevini üstlenecek olan icra kurulu üyeleri belirlenirken, yeniden yönetimde yer alan başarılı ve deneyimli siyasetçi Mali Müşavir Köksal Şakar, İlçe Başkanı Ufuk Acay tarafından Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bilindiği gibi Köksal Şakar, Muzaffer Bıyık döneminde AK Parti ilçe yönetimine girmiş, Ufuk Acay başkan olarak atandıktan sonra da ilçe teşkilatında yeniden görev almıştı. ŞAKAR’DAN BAŞKAN ACAY’A TEŞEKKÜR Köksal Şakar kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Ufuk Acay’a teşekkür ederek şu mesajı yayımladı: Bugün(dün) yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevini tarafıma tebliğ eden İlçe Başkanım Sn Av.Ufuk ACAY'a teşekkür ediyorum." SEÇİM SÜRECİNDE YÜKÜ SIRTLANDI 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim öncesinde sahaya inmeye hazırlanan Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı, seçim koordinasyon merkezi ve teşkilat arası koordinasyon ve entegre görevini Köksal Şakar sağlayacak. Ak Parti darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'ın ve partisinin yeni bir seçim zaferine imza atılması yönündeki tüm çalışmaların odak noktasında yine Şakar yer alacak.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı yeni döneminde Ufuk Acay'a başkan yardımcılığı görevini üstlenecek olan icra kurulu üyeleri belirlenirken, yeniden yönetimde yer alan başarılı ve deneyimli siyasetçi Mali Müşavir Köksal Şakar, İlçe Başkanı Ufuk Acay tarafından Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bilindiği gibi Köksal Şakar, Muzaffer Bıyık döneminde AK Parti ilçe yönetimine girmiş, Ufuk Acay başkan olarak atandıktan sonra da ilçe teşkilatında yeniden görev almıştı.

ŞAKAR’DAN BAŞKAN ACAY’A TEŞEKKÜR

Köksal Şakar kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Ufuk Acay’a teşekkür ederek şu mesajı yayımladı: Bugün(dün) yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevini tarafıma tebliğ eden İlçe Başkanım Sn Av.Ufuk ACAY'a teşekkür ediyorum."

SEÇİM SÜRECİNDE YÜKÜ SIRTLANDI

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim öncesinde sahaya inmeye hazırlanan Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı, seçim koordinasyon merkezi ve teşkilat arası koordinasyon ve entegre görevini Köksal Şakar sağlayacak. Ak Parti darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'ın ve partisinin yeni bir seçim zaferine imza atılması yönündeki tüm çalışmaların odak noktasında yine Şakar yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.