AK Darıca’dan Elazığ’a yardım eli

Siyaset 06.02.2020 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Darıca’dan Elazığ’a yardım eli

AK Parti Genel merkezinin Elazığ Depremi için başlatmış olduğu yardım kampanyasına AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tam destek verdi. Darıca Ziraat Bankası önünde toplanan AK Parti Darıca İlçe teşkilatı depremzedeler için topladıkları yardım kampanyasını bölgeye gönderdi. KAMPANYAYI ES GEÇMEDİLER AK Parti Darıca ailesinden Elazığ depreminden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza yardım eli uzandı. AK Parti genel merkezinin başlattığı kampanyaya tam destek veren partililer, Darıca Ziraat Bankası önünde bir basın açıklaması gerçekleştirip bölgeye topladıkları yardımı yolladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı basın açıklamasında ayrıca AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kadın kolları ve partililer de yer aldı. ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN Basın açıklamasında konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “büyük milletimiz bu zor günleri aşacaktır” derken 99 depreminde gördük ki devlet oradaki acılara el uzatma konusunda eksikler yaşamıştı. Ancak şu an devlet, tüm yardım ekipleri orada. Allah bir daha yaşatmasın” ifadesini kullandı.  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da “Elazığ’daki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız. Bir daha böyle acılar yaşamayalım. Tüm imkânlar onlar için. Bu kampanyaya herkes destek olmalı” dedi.        

AK Parti Genel merkezinin Elazığ Depremi için başlatmış olduğu yardım kampanyasına AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tam destek verdi. Darıca Ziraat Bankası önünde toplanan AK Parti Darıca İlçe teşkilatı depremzedeler için topladıkları yardım kampanyasını bölgeye gönderdi.

KAMPANYAYI ES GEÇMEDİLER

AK Parti Darıca ailesinden Elazığ depreminden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza yardım eli uzandı. AK Parti genel merkezinin başlattığı kampanyaya tam destek veren partililer, Darıca Ziraat Bankası önünde bir basın açıklaması gerçekleştirip bölgeye topladıkları yardımı yolladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı basın açıklamasında ayrıca AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kadın kolları ve partililer de yer aldı.

ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN

Basın açıklamasında konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “büyük milletimiz bu zor günleri aşacaktır” derken 99 depreminde gördük ki devlet oradaki acılara el uzatma konusunda eksikler yaşamıştı. Ancak şu an devlet, tüm yardım ekipleri orada. Allah bir daha yaşatmasın” ifadesini kullandı.  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da “Elazığ’daki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız. Bir daha böyle acılar yaşamayalım. Tüm imkânlar onlar için. Bu kampanyaya herkes destek olmalı” dedi.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.