19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Darıca Danışma Meclisi'nde toplandı

Darıca 04.09.2015 - 20:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Darıca Danışma Meclisi'nde toplandı

Darıca Ak parti İlçe teşkilatı, düzenlediği İlçe Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi.

Açılış konuşmasını Darıca Ak Parti İlçe Başkanı muzaffer Bıyık'ın yaptığı toplantıya, Kocaeli Ak Parti İl Başkan yardımcısıMuhammet Mustafa Kocaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sertan Tunçel,İdris Demir, Arif Aküzüm, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Metin Söylemez ve Mustafa İltekin, Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Ak parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Höbek, İlçe Kurucu Başkanı Orhan Pala ve partililer katıldı. Terör ve şehit haberlerine ilişkin bir konuşma ile sözlerine başlayan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde de bir değerlendirme yaptı. HABERİN GENİŞ DETAYI HEDEF GAZETESİ'NDE
Darıca Ak parti İlçe teşkilatı, düzenlediği İlçe Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi.

Açılış konuşmasını Darıca Ak Parti İlçe Başkanı muzaffer Bıyık'ın yaptığı toplantıya, Kocaeli Ak Parti İl Başkan yardımcısıMuhammet Mustafa Kocaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sertan Tunçel,İdris Demir, Arif Aküzüm, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Metin Söylemez ve Mustafa İltekin, Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Ak parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Höbek, İlçe Kurucu Başkanı Orhan Pala ve partililer katıldı. Terör ve şehit haberlerine ilişkin bir konuşma ile sözlerine başlayan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde de bir değerlendirme yaptı.

HABERİN GENİŞ DETAYI HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.