AK Darıca doludizgin!

Siyaset 26.02.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Darıca doludizgin!

AK Parti ilçe yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını AK Parti Darıca ilçe başkanı Avukat Ufuk Acay, Yönetiminde, il yöneticilerinin ve partililerinin katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda partinin saha içi ve saha dışı çalışmaları masaya yatırıldı. AK Parti ilçe yönetim kurulu haftalık olağan toplantısına imza attı. AK Parti Darıca ilçe başkanı Avukat Ufuk Acay, Yönetiminde, il yöneticilerinin ve partililerinin katılımıyla parti binasında düzenlendi. Gerçekleşen haftalık toplantıda parti içi çalışmalar, yapılanlar, yapılacaklar, saha içi ve sah dışı çalışmalardan bahsedildi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda partililer duygu, düşünce ve temennilerini karşılıklı olarak paylaşmış oldular. TOPLUMDA HER ALANA ULAŞACAĞIZ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay, teşkilat olarak çalışmalarına devam ettiklerini ve toplumun her alanına ulaşmak istediklerini söyledi. Acay, “AK Parti Darıca ailesi olarak çalışıp, kenetlenmeye devam edeceğiz. Memleket sevdalısı olan bir partinin mensupları olarak hedefimiz 2023 yılına aynı heyecan ve enerjiyle girmek. İnancım hep beraber çok daha güzel ve çok daha hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğimize inancım tamdır” dedi.

AK Parti ilçe yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını AK Parti Darıca ilçe başkanı Avukat Ufuk Acay, Yönetiminde, il yöneticilerinin ve partililerinin katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda partinin saha içi ve saha dışı çalışmaları masaya yatırıldı.

AK Parti ilçe yönetim kurulu haftalık olağan toplantısına imza attı. AK Parti Darıca ilçe başkanı Avukat Ufuk Acay, Yönetiminde, il yöneticilerinin ve partililerinin katılımıyla parti binasında düzenlendi. Gerçekleşen haftalık toplantıda parti içi çalışmalar, yapılanlar, yapılacaklar, saha içi ve sah dışı çalışmalardan bahsedildi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda partililer duygu, düşünce ve temennilerini karşılıklı olarak paylaşmış oldular.

TOPLUMDA HER ALANA ULAŞACAĞIZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Avukat Ufuk Acay, teşkilat olarak çalışmalarına devam ettiklerini ve toplumun her alanına ulaşmak istediklerini söyledi. Acay, “AK Parti Darıca ailesi olarak çalışıp, kenetlenmeye devam edeceğiz. Memleket sevdalısı olan bir partinin mensupları olarak hedefimiz 2023 yılına aynı heyecan ve enerjiyle girmek. İnancım hep beraber çok daha güzel ve çok daha hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğimize inancım tamdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.