AK Darıca Piknikte Buluştu

Darıca 15.05.2017 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Darıca Piknikte Buluştu

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Gebze Hünkâr Çayırı’nda Piknik düzenledi. Piknikte bir konuşma yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 16 Nisan’da alınan sonuçta büyük katkı sahibi olan ilçe yönetici ve üyelerine teşekkür etti. PLAKET TAKDİMİ YAPILDI AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği Piknik Şölenine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları üyeleri ile Mahalle Başkan ve yönetimleri katıldı. Gebze Hünkâr Çayırı’na gerçekleştirilen Piknikte davetlilere yemek ikramında bulunuldu. AK Partililer Piknik dolayısı ile İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler. Piknik şöleninde Mahalle başkanlarına plaket takdimi yapıldı. BAŞKAN BIYIK, TEŞEKKÜR ETTİ Burada bir konuşma yapan Başkan Muzaffer Bıyık, 16 Nisan’da büyük özveri ile çalışmalarının sonucunu aldıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Tüm teşkilattaki kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile 16 Nisan’a hazırlandık. Şükürler olsun Darıca’dan ve Türkiye’den istediğimiz “Evet” sonucunu aldık. Bu sonucun alınmasında siz parti teşkilat üyelerimizin çok büyük payı vardır. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün burada ki pikniğimizim sebebi de budur. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi. BIYIK VE EKİBİ ÇOK ÇALIŞKAN Piknikte bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise Başkan Muzaffer Bıyık ve ekibine özverilerinden dolayı teşekkür etti. Şeker şöyle konuştu: “Gerek Muzaffer Başkanımız gerekse sizlerin özverisi ile 16 Nisan’da isteğimiz sonucu aldırmıştır. Başkanın çalışmaları ve samimiyeti takdire şayandır. Ben başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Darıca’da yaptıkları çalışmalar ile hedeflerine ulaştılar. Böyle çalışkan bir başkan ve ekibini ne kadar takdir etsem azdır” dedi. Piknikte AK Parti Darıca üyeleri bol bol eğlendiler.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Gebze Hünkâr Çayırı’nda Piknik düzenledi. Piknikte bir konuşma yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 16 Nisan’da alınan sonuçta büyük katkı sahibi olan ilçe yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği Piknik Şölenine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları üyeleri ile Mahalle Başkan ve yönetimleri katıldı. Gebze Hünkâr Çayırı’na gerçekleştirilen Piknikte davetlilere yemek ikramında bulunuldu. AK Partililer Piknik dolayısı ile İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür ettiler. Piknik şöleninde Mahalle başkanlarına plaket takdimi yapıldı.

BAŞKAN BIYIK, TEŞEKKÜR ETTİ

Burada bir konuşma yapan Başkan Muzaffer Bıyık, 16 Nisan’da büyük özveri ile çalışmalarının sonucunu aldıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Tüm teşkilattaki kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile 16 Nisan’a hazırlandık. Şükürler olsun Darıca’dan ve Türkiye’den istediğimiz “Evet” sonucunu aldık. Bu sonucun alınmasında siz parti teşkilat üyelerimizin çok büyük payı vardır. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün burada ki pikniğimizim sebebi de budur. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

BIYIK VE EKİBİ ÇOK ÇALIŞKAN

Piknikte bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise Başkan Muzaffer Bıyık ve ekibine özverilerinden dolayı teşekkür etti. Şeker şöyle konuştu: “Gerek Muzaffer Başkanımız gerekse sizlerin özverisi ile 16 Nisan’da isteğimiz sonucu aldırmıştır. Başkanın çalışmaları ve samimiyeti takdire şayandır. Ben başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Darıca’da yaptıkları çalışmalar ile hedeflerine ulaştılar. Böyle çalışkan bir başkan ve ekibini ne kadar takdir etsem azdır” dedi. Piknikte AK Parti Darıca üyeleri bol bol eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.