AK DİLOVASI’NDAN KARNE HEDİYESİ

Dilovası 25.01.2016 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK DİLOVASI’NDAN KARNE HEDİYESİ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi Diyarbakır'ın Sur ve Cizre ilçesindeki öğrencileri sevindirmek için hazırlanıyorlar. KARNE HEDİYESİ GÖNDERİYORUZ AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya düzenledikleri etkinlikle Güneydoğu’da ki çocukları sevindirmek için hazırlanıyorlar Kaya organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Diyarbakır'ın Sur ve Cizre ilçesindeki öğrenci kardeşlerimize, bu kış gününde bir nebzede olsa içlerini ısıtacak karne hediyesi gönderiyoruz. Vatandaşlarımız da bu kampanya içinde yardımları ile yer almak istiyorlarsa gençlik kollarımızın sosyal medya hesaplarına ulaşarak iletişime geçebilirler.”dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi Diyarbakır'ın Sur ve Cizre ilçesindeki öğrencileri sevindirmek için hazırlanıyorlar.

KARNE HEDİYESİ GÖNDERİYORUZ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya düzenledikleri etkinlikle Güneydoğu’da ki çocukları sevindirmek için hazırlanıyorlar Kaya organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Diyarbakır'ın Sur ve Cizre ilçesindeki öğrenci kardeşlerimize, bu kış gününde bir nebzede olsa içlerini ısıtacak karne hediyesi gönderiyoruz. Vatandaşlarımız da bu kampanya içinde yardımları ile yer almak istiyorlarsa gençlik kollarımızın sosyal medya hesaplarına ulaşarak iletişime geçebilirler.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.