AK Dilovası icrasını belirledi

Dilovası 04.10.2017 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Dilovası icrasını belirledi

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yeni ekibi ile yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Akbulut yeni icra kurulunu belirledi.

19 Eylül'de yapılan AK Parti İlçe Başkanlığı kongresi sonrası görevine devam eden İlçe Başkanı Osman Akbulut dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı ile icrasınıda belirledi. Toplantıya Dilovası Beleidye Başkanı Ali Toltar ve İl yöneticileri Ayhan Naci Yılmaz ve Ozan Sarıkaya'da katıldı. BAŞKAN TOLTAR, BAŞARILAR DİLEDİ Başkan Toltar, toplantıda yaptığı kısa konuşmada yapılan olağan kongre sonrası göreve devam eden İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimine başarılar diledi.  İŞTE AKBULUT'UN YENİ A TAKIMI Başkan - Osman AKBULUT Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı - Murat DURSUN Teşkilat Başkanı - Mahmut KOCABAY Seçim İşleri Başkanı - Murat GÜLDAL Tanıtım Medya Başkanı - Saim KARAKAYA Sosyal Politikalar Başkanı - Yasin AKIN Yerel Yönetimler Başkanı - Yavuz CELEP Ekonomi İşleri Başkanı - Murat KARA Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı - Hamza ŞAYİR Mali ve İdari İşler Başkanı - Osman AKTAŞ İlçe Sekreteri - Kübra TURAN İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Ebru BAĞRİ İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Muhammet KORGAN İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Cemalettin IRGAZ İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Bulut Burhan TEZCAN
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yeni ekibi ile yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Akbulut yeni icra kurulunu belirledi.

19 Eylül'de yapılan AK Parti İlçe Başkanlığı kongresi sonrası görevine devam eden İlçe Başkanı Osman Akbulut dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı ile icrasınıda belirledi. Toplantıya Dilovası Beleidye Başkanı Ali Toltar ve İl yöneticileri Ayhan Naci Yılmaz ve Ozan Sarıkaya'da katıldı.

BAŞKAN TOLTAR, BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Toltar, toplantıda yaptığı kısa konuşmada yapılan olağan kongre sonrası göreve devam eden İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimine başarılar diledi. 

İŞTE AKBULUT'UN YENİ A TAKIMI

Başkan - Osman AKBULUT
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı - Murat DURSUN
Teşkilat Başkanı - Mahmut KOCABAY
Seçim İşleri Başkanı - Murat GÜLDAL
Tanıtım Medya Başkanı - Saim KARAKAYA
Sosyal Politikalar Başkanı - Yasin AKIN
Yerel Yönetimler Başkanı - Yavuz CELEP
Ekonomi İşleri Başkanı - Murat KARA
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı - Hamza ŞAYİR
Mali ve İdari İşler Başkanı - Osman AKTAŞ
İlçe Sekreteri - Kübra TURAN
İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Ebru BAĞRİ
İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Muhammet KORGAN
İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Cemalettin IRGAZ
İlçe Yönetim Kurulu üyesi - Bulut Burhan TEZCAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.