19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Dilovası'nda İstifa

Dilovası 09.03.2019 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Dilovası'nda İstifa

Meclis üyesi aday listesine ve AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e tepki gösteren partililer peş peşe Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’a destek için biraya gelmeye devam ediyor.

AK Parti önceki istifaların şokunu atlatamadan bugün sıcak bir gelişme daha yaşandı. AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylarından biri olan Bülent Atahan ve AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın amcasının oğlu Murat Sarıca ve ailesi AK Partiden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı. Dilovası'nda her geçen gün AK Parti'de siyasi gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyaset kulislerinde edindiğimiz bilgilere göre yaklaşık 10 büyük ailenin ve 8 meclis üyesi aday adayı ve dört belediye başkan aday adayı daha AK Parti'den istifa edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı... Akıllara, AK Parti Dilovası'nda 2004 seçimlerinde olduğu gibi Hamza Şayir ile Ak Parti'ye seçim kaybettirecek bir yöne doğru mu gidiyor? sorusunu getiriyor.
Meclis üyesi aday listesine ve AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e tepki gösteren partililer peş peşe Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’a destek için biraya gelmeye devam ediyor.

AK Parti önceki istifaların şokunu atlatamadan bugün sıcak bir gelişme daha yaşandı.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylarından biri olan Bülent Atahan ve AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın amcasının oğlu Murat Sarıca ve ailesi AK Partiden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı.

Dilovası'nda her geçen gün AK Parti'de siyasi gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Siyaset kulislerinde edindiğimiz bilgilere göre yaklaşık 10 büyük ailenin ve 8 meclis üyesi aday adayı ve dört belediye başkan aday adayı daha AK Parti'den istifa edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı...

Akıllara, AK Parti Dilovası'nda 2004 seçimlerinde olduğu gibi Hamza Şayir ile Ak Parti'ye seçim kaybettirecek bir yöne doğru mu gidiyor? sorusunu getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.